IMDb-ranking explodeert: deze 100% Rotten Tomatoes film stijgt meer dan 12400 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze 100% Rotten Tomatoes film stijgt meer dan 12400 plekken

Netflix levert zo te zien weer eens een geweldige documentaire af.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 12400(!) plekken steeg.

Het gaat hier om een nieuwe Netflix-documentaire, genaamd How to Rob a Bank. De streaminggigant brengt graag documentaires uit en dit pakt vaak behoorlijk goed uit. How to Rob a Bank is ook duidelijk weer een schot in de roos.

Verhaal
De documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een bankovervaller, genaamd Scott Scurlock, in de jaren negentig in Seattle. Tussen 1992 en 1996 wist hij hier maar liefst zeventien banken succesvol te overvallen, waardoor hij wordt gezien als een van de meest getalenteerde bankovervallers aller tijden.

Met zijn goede, charmante looks en intelligente strategieën was hij elke bank te slim af. Scurlock kreeg al snel de bijnaam de Hollywood-bandiet, vanwege zijn acteermake-up vermommingen waar hij gebruik van maakte. Toch komt de politie alsmaar dichterbij, waardoor hij besluit met zijn team nog een laatste grote slag te slaan.

Ontvangst
Netflix zal blij zijn met de ontvangst van de documentaire, aangezien deze uitstekend scoort. Op Rotten Tomatoes staat deze voorlopig op een perfecte 100%, terwijl de 'gewone kijkers' deze ook nog een hele nette 86% geven.


Hoewel de film op IMDb misschien maar een 6,7 staat, hij is hier wel razend populair. In een mum van tijd steeg How to Rob a Bank maar liefst 12.420 plekken! De documentaire van het regisseursduo Stephen Robert Morse en Seth Porges staat nu dan ook in de top 200 van 'most popular movies'.

Trailer
Mocht je de trailer gemist hebben, dan is deze alsnog hieronder te zien. Interesse in de volledige documentaire? Deze staat nu op Netflix!NieuwsFilm

meest populair