Echte misdaad op Netflix loont: 'How to Rob a Bank' gelijk hoog in de top 10

Echte misdaad op Netflix loont: 'How to Rob a Bank' gelijk hoog in de top 10

De nieuwe Netflix Original staat gelijk op de derde plek in de Netflix top 10.

Misdaad scoort op Netflix, en dan niet alleen fictieve misdaad in speelfilms en series. Ook allerlei documentaires doen het goed. Nu weet de docufilm How to Rob a Bank veel indruk te maken en de derde plek op te eisen in de top 10.

How to Rob a Bank komt van regisseurs Stephen Robert Morse en Seth Porges en Netflix omschrijft de docu met woorden als "meeslepend, speurwerk" en "waargebeurde misdaden".

Sterk ontvangen
Op Rottem Tomatoes zien we prima percentages met de volle 100% op de Tomatometer en 86% als Audience Score. Het cijfer op IMDb staat op een redelijke 6,7 na bijna zevenhonderd stemmen.

"Vol met de spanning die je van een zomerse kaskraker zou verwachten," schrijft Nick Schager van The Daily Beast. En Jennie Kermode van Eye for Film: "Het verhaal dat zich ontvouwt is zo vreemd dat je nooit helemaal zeker weet waar het naartoe gaat."

Nu op Netflix
Wil je How to Rob a Bank graag zien? Je vindt de docufilm nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.

NieuwsFilm

meest populair