Deze voorwaarde stellen Will Smith en Martin Lawrence bij 'Bad Boys 5'

Deze voorwaarde stellen Will Smith en Martin Lawrence bij 'Bad Boys 5'

Het vierde deel was afgelopen weekend goed voor een behoorlijke opbrengst.

Bad Boys: Ride or Die is met een openingsweekend van 104,6 miljoen dollar een regelrechte kaskraker. De film kostte 'slechts' 100 miljoen, dus winstgevend gaat de film zo goed als zeker zijn.

Betekent dit ook dat we al kunnen rekenen op een Bad Boys 5? Volgens hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence zou dat zomaar kunnen, maar dan wel onder een aantal voorwaarden.

Old Boys
Smith leek ten eerste te grappen dat Bad Boys allereerst meer zal moeten leunen op de jongere castleden die aan de laatste films zijn toegevoegd:

"Nou, dan moeten de jongere acteurs in elk geval meer van de stunts op zich gaan nemen."

Politiek correct antwoord?
Maar in een iets serieuzere toon liet Smith weten dat de Bad Boys-franchise flink is gegroeid en inmiddels een aardige geschiedenis heeft. Het gaat Smith er vooral dat ze iets weten te zeggen met de franchise:"Deze wereld en de personages erin zijn geweldig om mee te werken. Het is met Mike en Marcus in de bioscoop alsof je thuiskomt. Ik wil niet zo iemand zijn die alleen maar vervolgen maakt omdat mensen er toch wel heen gaan. Ik wil iets kunnen zeggen en de personages interessant genoeg houden om naar te kijken."

Als de fans het willen
Martin Lawrence voegde hier tot slot aan toe:

"Zeg nooit nooit, maar het moet wel logisch zijn. Als de fans het willen, zou het zomaar kunnen... We hebben veel lol tijdens het maken van deze films. Will en ik werken graag samen, dus zolang er vraag naar is..."Bad Boys: Ride or Die draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair