Nicolette Kluijver gaat lelijk onderuit tijdens haar vakantie

Nicolette Kluijver gaat lelijk onderuit tijdens haar vakantie

De Nederlandse celeb toont beelden nadat ze tijdens een hike is gevallen in cactussen.

Maar weinig mensen zullen weten dat de Nederlandse presentatrice en parttime actrice Nicolette Kluijver ooit een minirolletje had in de bekende Noord-Amerikaanse tv-serie CSI: NY. Het was ook een van haar weinige echte acteerklussen, aangezien er op de IMDb slechts negen titels staan onder haar naam.

De meeste mensen kennen haar eerder van het BNN-programma's Spuiten en Slikken en Try Before You Die. De laatste jaren is ze het gezicht van Expeditie Robinson en De Perfecte Verbouwing.

Ongeluk
Op Instagram heeft 39-jarige Nicolette nu een video gedeeld die duidelijk maakt dat ze een flinke smakkerd heeft gemaakt tijdens een hike. Ze lijkt namelijk in een of meer cactussen te zijn gevallen. Er zit zelfs nog een stuk cactus aan haar fors gehavende been.

"Blij dat ik nog even geen blote benen fotoshoot heb de aankomende twee weken ? #hike #ongeluk #aintnomountainhighenough" schrijft Nicolette op Instagram. Een goedbedoelde en grappige reactie van Mari van de Ven luidt: "Oh schatje toch ik ga de camouflage maar vast uit de koffer halen."

Over de oceaan
Overigens kun je Nicolette op dit moment ook op RTL4 zien. Ze is namelijk een deelnemer van Over de oceaan. De andere deelnemers zijn Caroline Tensen, presentator Kees Tol, acteur André Dongelmans, ex-nieuwslezer Roelof Hemmen en oud-wielrenster Roxane Knetemann.NieuwsFilm

meest populair