3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Upgrade (2018)
Regie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a. | Kijk direct
Automonteur Grey Trace verleist zijn vrouw Asha bij een gewelddadige beroving en raakt zelf verlamd. Hij krijgt een speciale chip ingeplant die hem de controle over zijn lichaam teruggeeft en ook nog eens superkrachten geeft. Deze besluit hij te gebruiken om wraak te nemen op de moordenaars van zijn vrouw.Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Regie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, e.a.
Dief Edgin Darvis en vechtersbaas Holga Kilgore weten te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis. Vervolgens proberen ze hun oude bende weer bij elkaar te brengen. De groep waagt zich aan een spectaculaire overval om een bijzonder relikwie te stelen. Maar wanneer ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.Fear (1996)
Regie: James Foley | Cast: Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Alyssa Milano, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Nicole is een keurige meid. Op een feestje ontmoet ze David, een even knappe als geheimzinnige jongeman. Haar vader vertrouwt hem niet. Wanneer Nicole het later met David uitmaakt, blijkt hij gelijk te hebben. David, het ooit zo charmante vriendje, verandert in een moordlustig monster.NieuwsFilm

meest populair