Daisy Ridley over haar terugkeer als Rey: blijft het bij een film of wordt het een nieuwe trilogie?

Daisy Ridley over haar terugkeer als Rey: blijft het bij een film of wordt het een nieuwe trilogie?

De actrice heeft vooralsnog getekend voor een enkele film, maar dat betekent niet dat het hier bij blijft.

De laatste jaren brengt Disney maar wat graag allerlei Star Wars-series uit, maar 'Het Huis van de Muis' komt ook met nieuwe films over Rey. Deze Jedi wordt gespeeld door Daisy Ridley, die zich nu uitlaat over haar terugkeer en wat we kunnen verwachten.

Rey was het belangrijkste personage in de laatste trilogie. Het leek erop dat Rey's avontuur in 'a galaxy far, far away' tot een einde kwam in The Rise of Skywalker, maar nu keert ze toch terug voor een nieuw avontuur.

Een of meer
Het gaat hier om een nieuwe blockbuster, die regisseuse Sharmeed Obaid-Chinoy voor haar rekening zal nemen. Dit verhaal zal zich ongeveer 15 jaar na de gebeurtenissen afspelen in The Rise of Skywalker, maar wordt dit een enkele film of een nieuwe trilogie?

Ridley liet zich er tijdens een recent interview kort maar krachtig over uit: "Voor nu is het een enkele film. Ik krijg binnenkort meer te weten, want over niet al te lang ontvang ik de eerste pagina's van het script!".

Vooruitzicht
De actrice vervolgt: "Het is echt cool. Een andere schrijver, een andere regisseur. Ik denk dat dit heel anders aan gaat voelen dan de vorige films. Ik denk dat het sowieso een hele andere ervaring wordt, met een heel ander team om me heen. Ik kijk er wel echt naar uit!"NieuwsFilm

meest populair