Na regen komt zonneschijn: Sofia Vergara laat zien dat ook zij klaar is voor de zomer

Na regen komt zonneschijn: Sofia Vergara laat zien dat ook zij klaar is voor de zomer

De bekende presentatrice en actrice heeft duidelijk zin een aankomende zomer.

Na een vooral regenachtige lente hopen veel mensen op een zonnige zomer. Het lijkt er overigens op dat het niet in Nederland wisselvallig weer is. Presentatrice en actrice Sofia Vergara kijkt namelijk reikhalzend uit naar het zomerseizoen en heeft haar badpak al aangetrokken.

De in 1972 geboren Sofia deelt er foto's van op haar Instagram, al zijn het stiekem promotionele kiekjes voor de Noord-Amerikaanse supermarktketen Walmart. Dat neemt niet weg dat je ze gewoon even kunt bekijken.

Sofia Vergara
Eerder dit jaar wist Sofia nog alle aandacht op te eisen door haar hoofdrol in de Netflix-miniserie Griselda. In de misdaadserie zien we haar als de maffiabaas Griselda Blanco. De serie is sterk ontvangen, gezien de 87 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Binnenkort is ze te horen in de animatiefilm Despicable Me 4 als Valentina (zie onder), een nieuw figuurtje in de franchise over Stu en zijn Minions. Daarnaast zal ze binnenkort te horen zijn in de animatieserie Koati.

Zomer
Binnenkort is het dus zomer en dit wordt al een beetje gevierd door Sofia. Wil je meegenieten of gewoon even spieken? Je vindt de twee foto's op haar Instagram waarop Sofia 34,8 miljoen volgers heeft.NieuwsFilm

meest populair