Russell Crowe laat zich uit over 'Madame Web' flop: "Waar klagen mensen om?"

Russell Crowe laat zich uit over 'Madame Web' flop: "Waar klagen mensen om?"

Het is nu aan de acteur om het SSU nieuw leven in te blazen met 'Kraven'.

Het Sony Spider-Man Universe (SSU) is vooralsnog verre van een succes te noemen. De Venom-trilogie is misschien nog wel het beste werk, maar dat is eerlijk gezegd ook niet zo lastig als de concurrenten Morbius en Madame Web zijn. Vooral laatstgenoemde werd een gigantische flop.

De blockbuster was op alle fronten een enorme teleurstelling. Madame Web kostte 80 miljoen dollar om te maken maar bracht maar net 100 miljoen dollar op, waardoor er dus een flink verlies werd geleden. Op Rotten Tomatoes scoort de film ook maar een rampzalige 11% en op IMDb weer een 3,9.

Russell Crowe
Niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Russell Crowe laat zich hier nu over uit. Heel erg gek is dit niet, aangezien de Gladiator-acteur een belangrijke rol speelt in Kraven the Hunter, het nieuwste hoofdstuk in het SSU.

Er doet een gerucht de ronde dat dit enigszins een 'alles of niets' schot wordt van Sony. Als Kraven aanslaat, gaan ze door met het SSU, maar als ook deze blockbuster flopt, is de kans tamelijk groot dat ze de stekker eruit trekken.

Reactie
Crowe heeft het volgende te zeggen over Madame Web: "Ik wil eigenlijk geen commentaar geven over hoe andere mensen dit misschien hebben ervaren, maar ik zal mijn best doen" begint hij grappend.


De acteur vervolgt: "Het gaat hier om een f*cking universum voor tekenfilmfiguren, maar daar klagen mensen dan om? Ik weet niet hoe ik dit kan verbeteren, maar het is een gigantische machine. Ik heb er ervaring mee. Ik werkte bij DC aan 'Man of Steel' en bij Marvel weer aan 'Thor: Love and Thunder'".

Verwachtingen
Crowe gaat verder: "Nu ga ik weer aan de slag bij het door Sony geproduceerde donkere Marvel-universum met Kraven. Dit is een baan. Ik speel een rol. Mensen die denken dat dit een of andere levensveranderende gebeurtenis is... Tja, dan zit je er gewoon naast".NieuwsFilm

meest populair