Deze grote nieuwe actiefilm moet Netflix in vrijdag in vuur en vlam zetten

Deze grote nieuwe actiefilm moet Netflix in vrijdag in vuur en vlam zetten

De film Trigger Warning met Jessica Alba belooft een ouderwetse wraakfilm te worden.

De kans is groot dat de aankomende Netflix-film Trigger Warning kwalitatief gezien geen hoogvlieger is. De afgelopen jaren zijn er namelijk al meerdere actiefilms met bekende acteurs op Netflix verschenen, die vaak als vermakelijk of dertien-in-een-dozijn bestempeld kunnen worden.

Dat geldt waarschijnlijk ook voor Trigger Warning met onder andere Jessica Alba en Anthony Michael Hall. De actiethriller van regisseur Mouly Surya staat vanaf vrijdag op Netflix.

Trigger Warning
In Trigger Warning ontdekt een commando van de Special Forces een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.

Er zijn voorlopig nog geen recensies te vinden op bijvoorbeeld Rotten Tomatoes, dus of de film een goede Tomatometer-score heeft, is nog even onduidelijk. Wel is de film enorm populair op IMDb afgelopen weken, dus lijken wel veel mensen naar de film uit te kijken.

First Blood en John Wick
Sinds 2016 probeerde Thunder Road Films de film al te maken en omschreef het project toen als "een kruising tussen First Blood en John Wick". Uiteindelijk werd de film in 2021 opgenomen.


Je ziet ook rollen van Mark Webber, Jake Weary en Tone Bell. Vanaf aankomende vrijdag staat Trigger Warning op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair