3 opvallende scifi-films om vanavond te kijken

3 opvallende scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Twelve Monkeys (1995)
Regie: Terry Gilliam | Cast: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Een onbekend en dodelijk virus heeft het overgrote deel van de mensheid uitgeroeid. De overlevenden wonen gedwongen onder de grond. De veroordeelde James Cole wordt terug de tijd ingestuurd om informatie te vergaren over de herkomst van het virus. Helaas belandt hij per ongeluk in het verkeerde jaar. Al snel wordt hij in een inrichting gegooid omdat iedereen denkt dat hij knettergek is.Ghostbusters: Afterlife (2021)
Regie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a. | Te zien op: ViaPlay
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a. | Te zien op: Netflix
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.NieuwsFilm

meest populair