Dwayne Johnson mét haar is nagenoeg onherkenbaar op filmset 'The Smashing Machine'

Dwayne Johnson mét haar is nagenoeg onherkenbaar op filmset 'The Smashing Machine'

De spierbundel lijkt de film van zijn carrière neer te gaan zetten.

Dwayne 'The Rock' Johnson zit niet bepaald stil. De spierbundel maakt de ene na de andere blockbuster, maar een project waar heel wat filmfanaten naar uitkijken is The Smashing Machine. Hier duikt nu weer een kiekje van op.

Johnson staat voornamelijk bekend om de nodige komediefilms zoals het Jumanji-tweeluik of knettergekke actiefilms als Rampage, maar The Smashing Machine lijkt toch wel van een ander kaliber te zijn.

Wat te verwachten
Deze film is afkomstig van de geliefde studio A24, die pareltje na pareltje leveren. Niet alleen hebben ze Johnson voor de hoofdrol weten te strikken, maar ook de regisseur is niet de minste. Ben Safdie, o.a. bekend van de sterk onthaalde Uncut Gems, neemt de regie voor zijn rekening.

Johnson zal in de huid kruipen van de voormalige UFC vechter Mark Kerr. Hij groeide uit tot een van de grootste sterren in de UFC, maar had tegelijkertijd veel moeite met het succes dat daarbij kwam kijken.

Foto
Al eerder dook er een foto op van Johnson als Kerr. Nu is het weer raak. 'The Rock' is onherkenbaar met haar, zonder tatouages en een heel ander gezicht. Bekijk het nieuwste en veelbelovende kiekje hieronder.NieuwsFilm

meest populair