'Friends'-actrice heeft spijt van alle fillers in haar gezicht: "Wat was ik dom"

'Friends'-actrice heeft spijt van alle fillers in haar gezicht: "Wat was ik dom"

Courteney Cox had haar jongere zelf een paar levenslessen willen meegeven.

Courteney Cox werd wereldberoemd dankzij de enorm geliefde sitcom Friends, waarin zij als Monica te zien is. Helaas bracht dit ook heel veel druk met zich mee en dacht de actrice dat ze fillers 'nodig had', iets waar ze vandaag de dag nog steeds spijt van heeft.

Afgelopen weekend werd Cox 60. Ondanks het feit dat er vaak wordt gezegd dat de actrice er nog goed uitziet, erkennen mensen ook dat ze er anders uitziet dan voorheen. Dit komt door de plastische chirurgie ingrepen waarvoor Cox al op jonge leeftijd ging.

Spijt
Cox denkt hier nu heel anders over: "Toen ik nog heel wat jonger was hield ik me veel bezig met ouder worden. Ik zie nu in dat dat tijdsverspilling was. Het werkt als een domino-effect. Je laat een klein beetje van jezelf veranderen, maar blijft dit dan de hele tijd doorzetten".

"Je kijkt in de spiegel en zegt dan: 'Wow, je ziet er nu zo goed uit!' De mensen om je heen denken daar echter anders over en die fillers vallen gigantisch op. Gelukkig kan je ze nog laten weghalen, want het begint er slecht uit te zien. Ik heb bijna alles ongedaan kunnen maken".

Kritiek
De actrice vervolgt: "Als ik oude foto's van mezelf zie schrik ik hier nog wel eens van. De nodige mensen hadden ook kritiek op mijn 'nieuwe gezicht', dat er gewoon veel anders uitzag".


"Ik kreeg toen te horen dat ik niet meer goed kon acteren, aangezien mijn gezichtsuitdrukkingen niet langer 'zichtbaar' waren. Dat doet wel pijn om te horen..."

NieuwsFilm

meest populair