3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van gameverfilming met Tom Holland tot opvallende parel van Ruben Östlund: deze films mag je absoluut niet missen.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Uncharted (2022)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Te zien op: ViaPlay
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.Triangle of Sadness (2022)
Regie: Ruben Östlund | Cast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, e.a. | Te zien op: CineMember
Fotomodellen Carl en Yaya worden op een luxe cruise uitgenodigd met aan boord een bijzonder gezelschap passagiers. Door een ongeluk zinkt het jacht en strand het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt alle bestaande hiërarchieën helemaal op hun kop gezet.The Killer (2023)
Regie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Te zien op: Netflix
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.NieuwsFilm

meest populair