Magische fantasyfilm van Netflix verovert de harten van veel kijkers

Magische fantasyfilm van Netflix verovert de harten van veel kijkers

De film Kleks Academy is een Netflix Original en staat nu in de top 10.

Netflix heeft er weer een goed bekeken familiefilm bij. De fantasyfilm Kleks Academy alias De Academie van Kleks komt binnen op de zesde plaats in de Netflix Top 10.

De Poolse film met als originele titel Akademia Pana Kleksa komt van regisseur Maciej Kawulski en wordt door Netflix omschreven met woorden als "magisch, fantasierijk" en "kids". De belangrijkste rollen worden gespeeld door Tomasz Kot, Antonina Litwiniak en Piotr Fronczewski.

Mager ontvangen
Het publiek lijkt niet enorm onder de indruk van Kleks Academy. Het cijfer op IMDb staat op een matige 4,6 na nog geen duizend stemmen, en de Audience Score op Rotten Tomatoes komt voorlopig niet verder dan 17 procent.

De enige recensie op Rotten Tomatoes komt van Daniel Hart van Ready Steady Cut en hij schrijft: "Kleks Academy had veel inhoudelijker kunnen zijn, maar als familiefilm levert het magische momenten op, ook al laat de regie wat te wensen over."

Nu op Netflix
Als jij zin hebt om deze familiefilm te kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Dit is de synopsis van Netflix: Tienermeisje Ada belandt op de mysterieuze academie van Kleks waar de oversteek naar de wereld van sprookjes en het bereiken van grenzen van verbeelding mogelijk is. Ze ontdekt ook een manier om achter haar meest verborgen familiegeheim te komen.

NieuwsFilm

meest populair