Marvel Studios-reboot van 'Blade' speelde zich bijna af in... de jaren '20?

Marvel Studios-reboot van 'Blade' speelde zich bijna af in... de jaren '20?

Misschien maar goed dat dit project flinke vertraging heeft opgelopen?

Het is alweer vijf(!) jaar geleden dat werd aangekondigd dat tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali Blade zou gaan spelen in een reboot van Marvel Studios.

Toch blijft de productie geplaagd worden door problemen. Onlangs werd nog bekend dat Yann Demange, de tweede regisseur die werd ingehuurd voor de film en door Ali werd gekozen, het project heeft verlaten.

Wat een gedoe
Ook wisten we al dat Ali bijzonder gefrustreerd is over alle vertraging, waardoor er steeds meer onzekerheid onstaat over de toekomst van de film.

Alle vertraging heeft er ook voor gezorgd dat acteurs als Delroy Lindo en Aaron Pierre de film hebben moeten verlaten. Zij misten door al het uitstel een hoop ander aangeboden werk.

Aparte setting
Inmiddels zijn er ook al zeker vijf schrijvers ingehuurd om het script vorm te geven, maar of de uiteindelijke versie er nu ligt, is onduidelijk.Een interessant feitje dat een beetje verloren is gegaan in al deze negativiteit is dat de versie die vorig jaar eigenlijk zou worden gefilmd, zich eigenlijk in de jaren '20 zou afspelen.

Mia Goth als vampier
Daarnaast zou Mia Goth een vampierschurk genaamd Lilith spelen. Zij heeft het gemunt op het bloed van Blade's dochter.Ondanks dat er al sets voor de film werden gebouwd en Marvel al flink wat geld heeft uitgegeven aan de reboot, moet de film er nog steeds komen. De vraag is nu wie de nieuwe regisseur wordt.

NieuwsFilm

meest populair