Nieuwe actierijke wraakfilm op Netflix verovert gelijk de koppositie in de top 10

Nieuwe actierijke wraakfilm op Netflix verovert gelijk de koppositie in de top 10

Jessica Alba is terug, en hoe! Ze speelt de hoofdrol in de nieuw Netflix-film Trigger Warning.

[b]Netflix heeft weer een nieuwe eigen actiefilm uitgebracht, en deze staat gelijk bovenaan de top 10 van films. De hoofdrol in de actierijke wraakfilm Trigger Warning is voor de bekende actrice Jessica Alba.

Trigger Warning komt van regisseur Mouly Surya en de streamingdienst omschrijft de film met woorden als Actie, Wraak en Hollywoodfilm. Naast Alba hebben ook Mark Webber, Anthony Michael Hall en Alejandro De Hoyos rollen toebedeeld gekregen.

Ontvangst
Deze nieuwe Netflix-film is helaas mager ontvangen. Iets dat we toch te vaak zien bij dit soort Netflix Originals. Na 22 recensies staat Trigger Warning slechts op 23 procent op de Tomatometer. De publieksscore blijft zelfs steken op 18 procent.

"De goed gemaakte eerste Engelstalige speelfilm van de Indonesische regisseur Mouly Surya is te formulematig uitgewerkt om te pronken met de persoonlijke stempel van haar eerdere werk. Toch is het een onderhoudend, vlot actie-melodrama," schrijft de positief gestemde Dennis Harvey van Variety.

Nu op Netflix
Wil je Trigger Warning graag even meepakken? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar geboorteplaats om antwoorden te vinden over de dood van haar geliefde vader.

NieuwsFilm

meest populair