Algemeen

300 sequel/prequel?

door FilmTotaal op 26.06.2008 om 17:46 in Algemeen
Wij werden getipt dat op Collider.com een aantal interessante video interviews staan gemaakt tijdens de Saturn Awards afgelopen dinsdag.

Producers Mark Canton, Gianni Nunnari en Bernie GoldmannGuillermo del Toro interview op de rode loper

He talks a lot about Hobbit and says he'd like to do Hellboy 3 when he finishes the films. So that means he has 18 upcoming projects...

Interview met Cloverfield regisseur Matt Reeves

Addresses Cloverfield 2 possibilities and talks a lot about his upcoming film The Invisible Woman.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BadBlood

Avatar

Mje mje, vond 300 niet zo geweldig eigenlijk, zit meer op de volgende Sin City te wachten van Franky.
En Cloverfield 2? Zit men daar echt op te wachten na die aanfluiting van deel 1? :N

Quistnix

Avatar

BadBlood "Mje mje, vond 300 niet zo geweldig eigenlijk, zit meer op de volgende Sin City te wachten van Franky.
En Cloverfield 2? Zit men daar echt op te wachten na die aanfluiting van deel 1? :N"


Ik vond Cloverfield anders best goed, en met mij flink wat anderen. er is dus een goede kans dat men daar inderdaad op zit te wachten. Persoonlijk vond ik 300 ook wat minder, maar die was ook succesvol zat.

Ik ben flink fan van Hellboy, dus ik vind het maar jammer dat eerst die Hobbits er tussendoor moeten voor we deel 3 krijgen.

evil_graigje

Avatar

Ik heb Cloverfield gisteren zitten kijken, Goed ik was een beetje misselijk na afloop maar ik heb me super vermaakt met deze film.

Hmm 300 vind ik een keer leuk maar een 2de zal ik echt aan mij voorbij laten gaan. Dan zit ik eerder op Sin City 2 te wachten dan op 300-en-nog-wat.

Hellboy 3? Hell yeah laat maar komen, en wanneer komen nu eindelijk eens die oude films van Guillermo del Toro in een fatsoenlijke versie hier in Nederland op DVD uit?

geertvdheide

Avatar

300 was gewoon een visuele actiefilm, geinig voor tussendoor maar verder niet veel speciaals.

Sin City daarentegen deed meer dan alleen actie en spektakel, en was ook qua vertelstijl, dialogen, regie en acteerwerk erg interessant en goed gemaakt. Daarom zit ook ik vooral te wachten op een vervolg op deze reeks.

En Hellboy 3, maar al te graag, maar doe eerst maar deel 2 :D

bee

Avatar

Alleen op de hobbits zit ik niet echt te wachten, maar wie weet is het toch wel iets om een keer te kijken. En laat verder de andere films maar komen, ik vond de voor afgaande delen geweldig! Smiley face

El_Mariachi

Avatar

Hoe gaan ze die film noemen dan? 301? Ik heb niet het idee dat dat (dunne) verhaaltje een pre- danwel sequel behoeft.

geertvdheide

Avatar

El_Mariachi "Hoe gaan ze die film noemen dan? 301? Ik heb niet het idee dat dat (dunne) verhaaltje een pre- danwel sequel behoeft."


Helemaal mee eens. Van een verhaal was eigenlijk geen sprake in 300. Toegegeven, dat had de film ook niet echt nodig omdat het puur om de actie draaide, maar toch lijkt een tweede film me volkomen nutteloos. Kan bijna alleen maar een herhalingsoefening worden, met meer slow-motion actie en spektakel. Er zal zeker geld mee verdiend kunnen worden, maar voor filmfans zal het vast niet veel speciaals opleveren.

Ravaged

Avatar

Ik heb heerlijk genoten van 300, maar sluit me bij de menigte aan dat een sequel, danwel prequel, een vrij nutteloos concept is.

Hellboy doet me niet zo heel veel. Vermakelijke film vond ik deel 1, maar niet geweldig. Sin City 2, daarentegen... wacht met smart. Smiley face

Ben benieuwd welke verhaallijnen nu te zien zullen zijn.

muziekfreak1980

Avatar

Beetje kort door de bocht vind ik de responses. Terzijde van de vele tikfouten die ik zie hier O+

De meningen m.b.t. 300 vind ik zwaar ongegrond. Hellboy is zekers wel een vermakelijke kost. Maar ik vond 300 een stuk mooier en intressanter *qua filmtechniek alleen al* Hellboy is meer voor het jongere volk bedoelend kijkvermaak. Terwijl 300 een stuk mooier is.

Ik zit wel tepopelen op het 2de deel van 300. Hellboy hebben ze nu al 1 teveel gemaakt. Deel 2 vond ik alles behalve intressant *lang leve bittorrent* en deze zal dus ook niet mijn dvd collectie gaan sieren. Jammer genoeg, want ik ben aardig fan van Ron Pearlman.

NieuwsFilm

meest populair