Komt de grote 'The Boys'-ster Anthony Starr nu ook het DCU versterken?

Komt de grote 'The Boys'-ster Anthony Starr nu ook het DCU versterken?

De acteur zegt er niks van af te weten, maar misschien wil hij dit gewoon geheim houden.

Antony Starr is misschien niet de grootste naam in de filmwereld, de acteur is wel erg 'in', voornamelijk vanwege de populaire The Boys-serie. Als gevolg hiervan wordt hij nog in verband gebracht met een grote andere superheldenrol.

Starr, die in The Boys is te zien als de krankzinnige en meedogenloze Homelander, wordt door de nodige fans gezien als een perfecte casting van Booster Gold. Deze superheld zal een grote rol komen te spelen in het nieuwe DC van James Gunn.

Wat te verwachten
Booster Gold, wiens echte naam Michael Jon Carter is, is een tijdreiziger uit de 25e eeuw. Hij komt naar het heden om een superheld te worden, gebruikmakend van geavanceerde technologie en kennis van toekomstige gebeurtenissen.

Hoewel hij vaak wordt gezien als een oppervlakkige roemjager, toont hij regelmatig een diepere heroïsche kant en speelt hij een cruciale rol in het beschermen van de tijdlijn. Starr werd gevraagd of hij al gesprekken heeft gevoerd voor de rol.

Reactie
Zo zegt Starr, eveneens bekend van de serie Banshee: "Booster Gold, wat doet hij? Vertel me eens iets over hem, want ik heb nog niks over hem gehoord". Toen hij iets meer informatie kreeg over de superheld, vervolgde de acteur: "Een superheld met blonde haren. Toevallig dat ze dan bij mij terechtkomen zeg!"


"Ik ben oud aan het worden en mijn lichaam heeft niet meer zo veel zin in intense actiescènes. Ik wil nu rollen spelen waar ik achter een bureau kan zitten en het rustig aan kan doen". Of de acteur heeft echt geen interesse, of hij probeert dit nog een geheim te houden... Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair