Trailer 'Gladiator II': Het epische strijdtoneel is helemaal terug!

Trailer 'Gladiator II': Het epische strijdtoneel is helemaal terug!

Na de film uit 2000 keert het strijdtoneel terug met rollen voor Paul Mescal, Pedro Pascal en Denzel Washington.

Met een wereldwijde opbrengst van ongeveer $461 miljoen was Gladiator een van de drie succesvolste films in 2000. De andere toppers waren toen Mission: Impossible II ($546 miljoen) en Cast Away ($430 miljoen). Regisseur Ridley Scott hoopt dit succes minimaal te evenaren met het vervolg Gladiator II.

Na de eerste poster van gisteren en de foto's van vorige week is het nu tijd voor de trailer. De beelden werden zojuist vrijgegeven door studio Paramount Pictures. Overigens kost Gladiator II minimaal het dubbele van de eerste film. Het productiebudget wordt geschat op een duizelingwekkend bedrag van zo'n $250 tot 310 miljoen. Het eerste deel kostte $103 miljoen.

Nieuwe sterren
Naast Hollywood-oudjes Connie Nielsen en Denzel Washington werkte Scott samen met twee van de grootste namen van dit moment. Paul Mescal, hét talent van dit moment, en Pedro Pascal, die in bijna iedere grote film en serie te zien is, moet de kar trekken als de voornaamste gladiatoren.

Mescal speelt Lucius Verus, de zoon van Lucilla (Nielsen), die vijftien jaar vermist was en opeens weer opduikt als gladiator. In de eerste film werd de rol gespeeld door Spencer Treat Clark (Unbreakable, Animal Kingdom). Pascal speelt Marcus Acacius, een tot gladiatorengevechten veroordeelde oud-generaal.

Eerste trailer
Paramount heeft nu de eerste trailer online gezet voor de film die op 14 november in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen. Bekijk de beelden hieronder.


De eerste film vind je op onder andere op Netflix. Je hebt nog even tijd om deze (nog een keer) te kijken.

Ook interessant
Hoofdrolspeler uit 'Gladiator II' ziet er gespierd uit op foto van achter de schermen
Sommige fans zijn misschien vooral bezig met de nieuwste Gladiator II-poster, maar sommige fans hebben andere prioriteiten en kijken liever naar het... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair