LEGO komt met prachtige remake van 'Jaws' ter ere van de briljante nieuwe LEGO-set van de film

LEGO komt met prachtige remake van 'Jaws' ter ere van de briljante nieuwe LEGO-set van de film

De nieuwste LEGO-set toont ons onder andere Bruce en 'de Orca'.

In 1975 was Steven Spielberg verantwoordelijk voor de film die ervoor heeft gezorgd dat mensen altijd een beetje bang zijn als ze de zee inlopen. Er is namelijk altijd een kans dat er een dodelijke 'Bruce' rondzwemt.

Begin volgende maand verschijnt er van de iconische klassieker Jaws een LEGO-set die eigenlijk elke filmfan wel zou willen bouwen. LEGO heeft ter ere van de set nu een korte 'remake' van de film onthuld.

Monsterhit
Met slechts een budget van nog geen tien miljoen dollar maakte Spielberg de film. Niemand kon vooraf voorspellen dat Jaws alleen al in Noord-Amerika $260 miljoen zou opbrengen. Mede door re-releases staat de horrorthriller nu op $477,2 miljoen wereldwijd.

Op Rotten Tomatoes staat Jaws op een Tomatometer-score van 97 procent en de critics consensus luidt als volgt: "Meeslepend, goed uitgewerkt verhaal en een doordacht gevoel voor spanning zorgen ervoor dat Steven Spielbergs Jaws een referentiepunt is gebleven in de kunst van het maken van moderne, spannende blockbusters.".

"Jaws in a Jiffy"
Met de iconische muziek "DA-DUM, DA-DUM, DA-DUM" start de korte video Jaws in a Jiffy, die uiteraard heel kindvriendelijk is, maar wel flink knipoogt naar het origineel. Vanaf 8 augustus is set LEGO Ideas 21350 Jaws verkrijgbaar via de website van LEGO.


Je streamt de film, met rollen van Roy Scheider, Richard Dreyfuss en Robert Shaw, op dit moment op Netflix.

Ook interessant
LEGO geeft gave foto's vrij van waanzinnige 'Jaws'-set met 1.497 LEGO-steentjes
LEGO komt binnenkort met een wel heel gave set die gebaseerd is op de klassieker Jaws van Steven Spielberg. De film uit 1975 was een enorme hit en heeft nog steeds vele fans en ieder jaar verschijnt er wel.. [Lees verder]

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en is geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en films.

NieuwsFilm

meest populair