Deze 6 personages in 'Gladiator II' nemen het tegen elkaar op

Deze 6 personages in 'Gladiator II' nemen het tegen elkaar op

Elk groot personage uit de film krijgt zijn eigen poster.

Na de release van de Gladiator II-trailer is een reeks nieuwe personageposters vrijgegeven om de film verder te promoten. Je kunt de posters hieronder bekijken.

We zien op de posters niet alleen de terugkerende Connie Nielsen (als Lucilla), maar ook franchise-nieuwkomers Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Prachtige posters
Deze nieuwe posters geven goed weer wat we min of meer van de personages kunnen verwachten. De twee broers die door Hechinger en Quinn worden gespeeld zien er bijvoorbeeld buitengewoon maniakaal uit.

Ridley Scott keert bijna 25 jaar na de eerste film terug als regisseur en vertelt opnieuw een episch verhaal over macht, intrige en wraak in het oude Rome.

Opvolger van Maximus
Jaren nadat hij zijn held Maximus door zijn oom vermoord zag worden, moet Lucius nu zelf het Colosseum betreden nadat zijn thuisplaats wordt ingenomen door de tirannieke keizers die nu Rome leiden.David Scarpa schreef het script van de film en kreeg hulp van Peter Craig bij het vormgeven van het verhaal.

Op tijd voor de feestdagen
Producenten van de film zijn Scott, Douglas Wick, Lucy Fisher, Michael Pruss en David Franzoni.
Harry Gregson-Williams neemt het componeren van de muziek over van Hans Zimmer.Gladiator II draait vanaf 21 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair