Algemeen

Joss Whedon het bos in

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen op 08.07.2008 om 01:54 in Algemeen
Joss Whedon, maker van de series Buffy the Vampire Slayer, Angel en Firefly[/i], co-schrijver van Toy Story en schrijver-regisseur van Serenity, heeft achtereenvolgens twee films in duigen zien vallen. Eerst viel zijn beoogde versie van Wonder Woman niet in smaak bij Warner Bros., en zijn horrorfantasie Goners ligt bij Universal nog steeds op de productieplank zonder dat er enig schot in lijkt te zitten. Maar Whedon is niet voor één gat te vangen, want naast dat hij voor Fox een nieuwe televisieserie aan het maken is, Dollhouse (vanaf januari 2009 op de Amerikaanse televisie), is hij bezig met het schrijven en produceren van de film Cabin in the Woods, samen met Drew Goddard (schrijver van o.a. Buffy, Lost en Cloverfield). Die laatste zegt het volgende over het project: "It’s genius, it’s funny, it’s got a harder and darker edge, but it’s also got classic Whedon qualities. It’ll rip your heart out and be heartfelt at the same time." Waar de film over gaat? De titel zegt alles, volgens Goddard.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Whedon is geweldig, vooral voor tv-series is hij geniaal. Buffy was erg campy en soms vrij matig uitgevoerd, maar bijvoorbeeld Firefly is erg tof.

Laat Cabin in the Woods en Dollhouse maar komen, Wonder Woman leek mij persoonlijk sowieso al niks.

Muzzie

Avatar

geertvdheide "Wonder Woman leek mij persoonlijk sowieso al niks."

Wonder Woman is een oogverblindende, intelligente, grappige en doortastende persoonlijkheid, die 30 jaar geleden al liet zien hoe om te gaan met de Bokito's op deze wereld. Hadden we toen maar beter opgelet.

Wonder Woman in actie

Spider-fan

Avatar

Joss Whedon is geweldig.

Een absolute held.

Thiver

Avatar

Joss Whedon... de hevigst ondergewaardeerde held in Hollywood. Ik snap soms niet dat hij toch maar weer door blijft gaan nadat hij al zo ontzettend vaak met teleurstelling en afwijzing te maken heeft gehad.
Hoe het ook zij: met Firefly heeft hij mijn liefde voor eeuwig gewonnen, dus ik ben zeer benieuwd wat dit gaat worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair