WB maakt Capeshooters

Er zijn zoveel superheldenfilms de laatste tijd, dat er gezocht wordt naar manieren om te spelen met het genre. Hancock deed het door een dronken, ongewassen superheld als hoofdpersoon te nemen. En nu komt er nieuws dat niemand minder dan Bryan Singer - goed bekend met het superheldengenre na X-Men, X2 en Superman Returns - ook al een alternatief project aan het ontwikkelen is.

In Capeshooters zullen namelijk niet de superhelden zelf de hoofdrol spelen, maar twee luie jongens die geld proberen te verdienen door stiekem foto's te schieten en filmpjes op te nemen van superhelden. Door superheldenpaparazzi te worden, kortom. Maar daar komen ze in de problemen mee, als ze ontdekken dat een van de superhelden eigenlijk een superslechterik is....

Singer zal het project waarschijnlijk niet regisseren, maar hij zal wel als producer actief zijn. Het project is gebaseerd op een nog niet gepubliceerde strip van Rob Liefeld, die door J.P.Lavin en Chad Damiani tot een filmscript zal worden verwerkt. Warner Brothers zal het project financieren.



NieuwsFilm

meest populair