Video

Red Band trailer Quarantine

door FilmTotaal op 27.07.2008 om 13:40 in Video
IGN Movies heeft een nieuwe Red Band trailer online geplaatst uit de film Quarantine van regisseur John Erick Dowdle. Quarantine is een re-make van de Spaanse film ●REC, en zal vanaf 11 december in de bioscopen te zien zijn.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Okey, dit is dus precies hetzelfde als de Spaanse versie, alleen dan met amerikaanse acteurs en setting. Hetzelfde als Funny Games U.S. ook al zo'n triest remake vehikel.
Dat die Amerikanen eens een keer verder kijken dan hun eigen landgrenzen en producten uit andere landen gaan waarderen. Je kun er zowaarlijk nog wat van leren..

oogsnoepje

Avatar

Ice "Dat die Amerikanen eens een keer verder kijken dan hun eigen landgrenzen en producten uit andere landen gaan waarderen. Je kun er zowaarlijk nog wat van leren.."


Hoewel ik vind dat je gelijk hebt, vind ik dit eigenlijk altijd nog beter dan hoe ze de originele films in landen als Duitsland verkrachten door twee mensen twintig verschillende stemmen in te laten spreken terwijl ze allebei klinken alsof ze hevig last hebben van endeldarmaanzet.

Dan liever een complete remake...

LuCos

Avatar

oogsnoepje "Hoewel ik vind dat je gelijk hebt, vind ik dit eigenlijk altijd nog beter dan hoe ze de originele films in landen als Duitsland verkrachten door twee mensen twintig verschillende stemmen in te laten spreken terwijl ze allebei klinken alsof ze hevig last hebben van endeldarmaanzet.

Dan liever een complete remake..."


Ben ik het met je eens.. maar... ze moeten het gewoon niet gaan synchroniseren :P

Swampman

Avatar

Inderdaad een exacte kopie van het sterke Rec. Totaal zinloos en het zoveelste voorbeeld van creatieve armoede uit Hollywood. Opvallend aan deze trailer is wel dat, zoals eerder al in de trailer van Rec, het allerlaatste shot van de film erin verwerkt zit.

NieuwsFilm

meest populair