Algemeen

Prequel I Am Legend bevestigd

door Jeffrey op 27.07.2008 om 18:26 in Algemeen
In een interview met de filmwebsite ShockTillYouDrop.com heeft regisseur Francis Lawrence vandaag bevestigd dat er een prequel van I Am Legend in de maak is.

Lawrence stelde vandaag zijn nieuwe tv-serie Kings voor op de San Diego Comic-Con. Maar Shock was meer geïnteresseerd in de geruchten rond de prequel. Niet alleen bevestigde Lawrence in het interview dat er een nieuwe film gemaakt wordt, hij liet ook weten dat Will Smith interesse heeft om opnieuw in de huid van hoofdpersonage Robert Neville te kruipen.

Verder verklaarde Lawrence dat de prequel anders zal aangepakt worden, omdat de film drie jaar in de tijd terugkeert. Daarom werd al veel research gedaan naar hoe een stad er zou kunnen uitzien die overwoekerd werd door de natuur.

Het volledige interview kan u hier nalezen.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dazzlestan

Avatar

Prequel smiekul.

Behoort die hond ook weer tot de cast?

Moarhh88

Avatar

Dazzlestan "Prequel smiekul.

Behoort die hond ook weer tot de cast?"


lol.

bobby fischer

Avatar

Die hond was er volgens mij nog niet.
wie zal de hoofdzombie spelen of wie is het.
misschien geven ze zijn identiteit prijs.
de president van de vs

Ice

Avatar

Ok gewoon niet interessant dit.

Moarhh88

Avatar

Huh, ok ik snap het niet, het gaat over 3 jaar terug en toen was de stad nog gewoon tog, waarom zou die dan helemaal door de natuur zijn overgenomen en in I am legend zelf niet>

Deweb

Avatar

"drie jaar voor de eerste film" is in de tijd dat het allemaal min of meer begon (dus: het virus, de dood van Neville's familie, het achterblijven van de hond enz.).

Persoonlijk vind ik een prequel niet zo nodig. We konden genoeg uit de huidige film opmaken en ik denk dat het daarom alleen maar afbreuk zou doen aan de film. Als men meer wil weten over het verhaal, dan leest men het uitstekende boek maar dat ten grondslag lag aan deze film. Film en boek kennen overigens grote verschillen, maar dat is weer een ander verhaal want ik ben wel van mening dat ze in zekere zin op gelijke hoogte staan.

Maar wie weet, word ik er toCH ooit nog warm van. Je mag een film ten slotte nooit beoordelen op de eerste verhalen. Maar vooralsnog sta ik er sceptisch tegenover.

ThaMan

Avatar

Ik ben wel benieuwd, vond "I Am Legend" vrij mysterieus beginnen... Kan Will Smith zich wat opwaarderen na een vrij zwakke "Hancock"

timbo75

Avatar

Zoals het er nu naar uitziet lijkt me deze prequel een beetje overbodig. In I Am Legend wordt toch wel duidelijk wat er is gebeurd dus moet dit nog verteld worden maar er valt altijd misschien wat interessants van te maken. Wie weet.

KD

Avatar

Als ik er al een 'vervolg' op zou willen zien, dan liever een verhaal wat zich afspeelt na de eerste film.

Dit voelt een beetje als mosterd na de maaltijd.

MrMister

Avatar

KD "Als ik er al een 'vervolg' op zou willen zien, dan liever een verhaal wat zich afspeelt na de eerste film.

Dit voelt een beetje als mosterd na de maaltijd."


Ja, Will Smith als zombie..

SiriuSzzs

Avatar

ThaMan "Ik ben wel benieuwd, vond "I Am Legend" vrij mysterieus beginnen... Kan Will Smith zich wat opwaarderen na een vrij zwakke "Hancock""


Hancock is totaal niet zwak!
Eindelijk eens een 'andere' superheldenfilm, en aan het succes te zien, zal ik niet alleen zijn die er zo over denk!

Queenfan

Avatar

Het eerste deel was al matig...laat staan een prequel...

I_am_Batman

Avatar

SiriuSzzs "Hancock is totaal niet zwak!
Eindelijk eens een 'andere' superheldenfilm, en aan het succes te zien, zal ik niet alleen zijn die er zo over denk!"


Je bent ook niet de enige want ik vond Hancock goed en typische Will Smith humor! Totaal anders inderdaad en het voordeel was ook dat Charlize Theron meespeelde (met dat zwarte pakkie en wat zwaardere make-up, mijn mond viel open haha)

Benja11

Avatar

Om er een vervolg op te maken zou al niet kunnen want in de bios relaese gaat meneer smih eraan.
vond de versie me alternatief einde beter, maar ik had juist de indruk dat ze hem lieten sterven in deel een om een vervolg te verkomen! is ook beter voor he verhaal vind ik

corne112

Avatar

Benja11 "om er een vervolg op te maken zou al niet kunnen want in de bios relaese gaat meneer smih eraan.
vond de versie me alternatief einde beter, maar ik had juist de indruk dat ze hem lieten sterven in deel een om een vervolg te verkomen! is ook beter voor he verhaal vind ik"


kan toch vervolg zonder smith..... die muts heeft toch met dr dochter en het antivirus die poort bereikt???

Moarhh88

Avatar

corne112 "kan toch vervolg zonder smith..... die muts heeft toch met dr dochter en het antivirus die poort bereikt???"


lol! 'die muts'

Feoreunn

Avatar

Hahaha, dit menen ze gewoon niet.

TotalReject

Avatar

Waarom heeft iedereen het altijd over zombies bij deze film? De wezens die er in voorkomen hebben meer weg van vampiers dan zombies (volgens mij was dat in het boek nog meer het geval). Dat was bij 28 days/weeks ook al zo. Sinds de remake van DOTD is elke film waarin een virus uitbreekt meteen een zombiefilm ofzo.

Maar on topic:

De eerste film vond ik leuk en ik denk dat een prequel hier wel zou kunnen werken, mist goed uitgevoerd natuurlijk. Ze mogen de monsters wel wat minder duidelijk computer en meer makeup doen. Dat ziet er toch nog steeds een stuk realistischer uit als je naar bijv 28 days/weeks kijkt (om dan toch maar die vergelijking te maken :P)

NieuwsFilm