Algemeen

Lucas over Indiana Jones 5

door FilmTotaal op 29.07.2008 om 15:52 in Algemeen
Omdat Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull flink geld heeft opgebracht, $743.7 miljoen wereldwijd (#27 op de lijst van grootverdieners), vroeg de The Sunday Times aan George Lucas of hij, Steven Spielberg en Harrison Ford nu echt denken aan een volgend deel.Onze voorspelling: hij gaat er komen. Lees het gehele interview hier

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Queenfan

Avatar

Tsja, deel 4 was al prut...laat staan wanneer ze met Indy 5 een verhaal verfilmen wat verder gaat op Indy 4 :}

Ach, we zullen het wel zien hè...

Darthmar

Avatar

Laat maar met Indy4 hebben ze bewezen dat de heren hun filmmagie zijn verloren.

LuCos

Avatar

Kblijf het jammer vinden dat het uiteindelijk toch stiekem meer om het geld draait inplaats van de creativiteit(originaliteit).

kurtje

Avatar

Vervolg MY ASS :(

Jammer dat zulke prut films een Box office worden.
Zo zie je maar weer dat het Naam verkoopt, en het inhoudt achterwege bllijft

Met Indy4 hebben de heren bewezen dat ze met pensioen kunnen.

ruben

Avatar

Laat die man een spreekverbod krijgen! Hij heeft eigenhandig 2 van de beste filmseries ooit verkloot. De hond.

Breug

Avatar

Ik denk dat Lucas een prijs mag krijgen voor de regisseur die het slechtst de overstap naar CGI heeft gemaakt. Beide filmseries zijn er alleen maar slechter van geworden.

meanrat

Avatar

Darthmar "Laat maar met Indy4 hebben ze bewezen dat de heren hun filmmagie zijn verloren."


Nee, Lucas heeft zijn magie verloren. Spielberg wou Indy4 al nie maken. Dus kon hij zijn ziel er niet in leggen. Maar hij zal in de toekomst nog steeds hele mooie films maken. Als dat Indy 5 is, zal het weer prut worden. Want Lucas wil het helemaal anders maken. Spielberg wil het weer terugbrengen naar hoe het was. DAT zou nog wel eens leuk zijn denk ik, maar dat krijgt hij er nooit door.

Hopelijk laat Steve het project Indy nu met rust en brouwt hij gewoon wat betere films weer. Want hij kan het gewoon nog wel.

Benja11

Avatar

Wat een zeuren hier volgens mij is het nooit goed.

maar wel een film als Wanted goed vinden of spiderman? hulk? kom toch op zeg nie dat ik het met alles oneens ben wat hier geschreven wordt maar sommige kunnen alleen maar ZEIKEN!
ps ik zit ook niet e wachten op deel 5 hoor...

cyphax

Avatar

Ik snap dat je het jammer vindt dat Indy 4 niet zo memorabel is dan de voorgaande delen, maar moet ie zo met de grond afgebrand worden? Ik bedoel, zat je echt jezelf op te vreten in de bios? Ik niet, ik ben wel fan van Indy, en ik heb me prima vermaakt. Als ze er nog 1 maken (of meer): ik vind het best. Wel met Harrison Ford natuurlijk. Als hij wegvalt, pas dan valt de magie van Indy ECHT weg.

El_Mariachi

Avatar

Bekent Lucas in dit artikel dat hij inderdaad degene is die Indy verkloot heeft, of lees ik het verkeerd? Klinkt erg als Temple of Doom: Lucas wil A, Spielberg eigenlijk liever B, maar Spielberg doet uiteindelijk water bij de wijn en levert A met elementjes van B. Ik heb zo het idee dat het aan Spielberg te danken is, dat Indy 4 een spannende film is. En dat het aan Lucas te wijten is, dat Indy 4 geen INDY film is.

WiXX

Avatar

cyphax "Ik snap dat je het jammer vindt dat Indy 4 niet zo memorabel is dan de voorgaande delen, maar moet ie zo met de grond afgebrand worden? Ik bedoel, zat je echt jezelf op te vreten in de bios? Ik niet, ik ben wel fan van Indy, en ik heb me prima vermaakt. Als ze er nog 1 maken (of meer): ik vind het best. Wel met Harrison Ford natuurlijk. Als hij wegvalt, pas dan valt de magie van Indy ECHT weg."


Ik heb dus serieus moeite moeten doen om mijn ogen open te houden. Ik viel elke keer weer in slaap en dat terwijl er toch altijd wel iets gebeurt. Tis gewoon echt een bagger film dat Indy 4.

Jnk18

Avatar

4e film was voor mij al een big failure... dus laat die 5e maar lekker zitten...

Rarara

Avatar

Een 5de indi? heeeerlijk, laat maar komen!!!! en snel een beetje !

Deweb

Avatar

ruben "Laat die man een spreekverbod krijgen! Hij heeft eigenhandig 2 van de beste filmseries ooit verkloot. De hond."


Beter nog: Hij heeft ze eigenhandig gecreeerd en gemaakt.

Maareh, het idee was volgens imdb altijd al om 5 films te maken met The last crusade als slot. Maar door allerlei ontwikkelingen is het anders gelopen. Ik ben in ieder geval wel redelijk benieuwd wat er uit gaat komen. Maar Lucas mogen ze wat mij betreft ook wel even op een zijspoor zetten.

I_am_Batman

Avatar

Ik heb er nog nooit wat aangevonden :Z

Roi

Avatar

Deel 4 was niet slecht mensen, ik snap dat mensen wat teleurgesteld zijn (hij is niet zo goed als de vorige) maar echt slecht is 'ie niet.

SunChaser

Avatar

Was wel slecht

Veel CGI, er was beloofd oldschool te gaan
Ufo's?
Een onvolgbaar plot
Communisten
Ufo's?
Nuke the Fridge

kurtje

Avatar

SunChaser "Was wel slecht

Veel CGI, er was beloofd oldschool te gaan
Ufo's?
Een onvolgbaar plot
Communisten
Ufo's?
Nuke the Fridge"


100% mee eens!!!!

Papigiulio

Avatar

SunChaser "
Nuke the Fridge"Hahaha dat was echt slecht idd. Wel grappig, maar zoo slecht!

SunChaser

Avatar

Als t gaat om geld verdienen laat ie dan SW deel 7 8 en 9 maken

Rarara

Avatar

SunChaser "Was wel slecht

Veel CGI, er was beloofd oldschool te gaan
Ufo's?
Een onvolgbaar plot
Communisten
Ufo's?
Nuke the Fridge"


dan weet jij ook niet wat Indy echt leuk maakt.Dat heeft helemaal nietss met het verhaal van doen. ook niet bij de vorige.

SunChaser

Avatar

Raiders en Crusade hadden wel degelijk een goed en spannend verhaal, namelijk de zoektocht naar iets waar al vele boeken over zijn geschreven en waar veel mensen in geloven. De Ark des Verbonds en de Graal houdt vele mensen bezig. Was ook goed verteld.

Dart gelul met die kristallen schedels is allang ontmaskerd als een hoax

Rarara

Avatar

Tja, ik heb zoveel gelezen/gezien van dat soort mysterie/sf avonturen verhalen dat ik het niet meer serieus kan nemen. Het is allemaal maar een voorwendsel om special effecten en spannende actie te brengen. voor mij is Indi voornamelijk dat en leuke acteurs die gezellig met elkaar aan schmieren. Spielberg is nog steeds de meester die hier voor de beste omstandigheden creëert en de film niet een top zwaar effecten festijn maakt. Nuke the Fridge? 3 super hoge watervallen en dat overleven?? heeerlijk! lachsalvo's dreunden door de zaal.
Het verhaal was onnavolgbaar en soms toch te serieus dat is wel een beetje waar. Dit schrijf ik voornamelijk op het account van Lucas die kennelijk een grote vinger in de pap blijft houden in het hele indi gebeuren.

Benja11

Avatar

WiXX "Ik heb dus serieus moeite moeten doen om mijn ogen open te houden. Ik viel elke keer weer in slaap en dat terwijl er toch altijd wel iets gebeurt. Tis gewoon echt een bagger film dat Indy 4."


Ja echt geloof je hetzelf je blijft dan toch niet zitten als je in slaapvalt of vind je het dan zonde geld?

dat je de film niks vind oke maar dit is gewoon dom gelul ik zou niet blijven zitten die 7,50 boeit dan ook niet...

nieuwslaatste nieuws

meest populair