Algemeen

Commercial NFF online

door FilmTotaal op 06.08.2008 om 16:58 in Algemeen
Deze week is de nieuwe commercial van het Nederlands Film Festival online gegaan, met daarin Frank Lammers, Maryam Hassouni en Monic Hendrickx. Vanaf half augustus is de commercial te zien in de bioscopen en op televisie. Bekijk 'm hier:

Met hier een making of...:


Rondom de campagne heeft het festival ook een game verzonnen, gebaseerd op het bekende film triviaspel Six Degrees of Kevin Bacon: de NFF Six Degrees of Separation-game. Meer informatie: www.filmfestival.nl

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bela

Avatar

Indrukwekkend!

ruben

Avatar

Bela "Indrukwekkend!"
dat zeg jij alleen vanwege Maryam Smiley face

dingdong

Avatar

Pff Maryam, leeghoofd.. als die een interview geeft, zap ik gauw weg

El_Mariachi

Avatar

Maryam Hassouni een leeghoofd? Ben je nou helemaal! Ze is een slimme dame, hoor. "Alle mooie vrouwen zijn dom" is geen regel...

Beetje nietszeggende promo, vind ik. Afgezien daarvan ben ik natuurlijk wel benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren dit jaar.

LuCos

Avatar

El_Mariachi "Maryam Hassouni een leeghoofd? Ben je nou helemaal! Ze is een slimme dame, hoor. "Alle mooie vrouwen zijn dom" is geen regel... "


Nee, ik snap heeeeeeel goed wat dingdong bedoeld. Dat heb ik ook. Alleen zap ik dan niet weg.. :p.
Bij de wereld draait door wist ze niet eens wie Oliver Stone was. Nja, als (film)actrice vind ik opzich best wel dat je het hoort te weten.. Temminste zelfs ik wist wie hij was toen ik nog heel klein was..
Dit zelfde heb ik ook af en toe bij Carice van Houten, maar bij haar lijkt het net alsof ze er niet altijd met haar gedachte er bij zit (ik denk dan eerder dat ze moe is ofzo)

ruben

Avatar

Leeghoofdig en dom zijn twee dingen. Dom is ze in elk geval niet: 'Maryam Hassouni studeert rechten aan de Vrije Universiteit en heeft een studie museologie gedaan tot 2005, in 2003 behaalde zij haar havo-diploma. Op de middelbare school volgde ze gedurende drie jaar dramalessen.'

Maar belangrijker: ze is zo ontzettend lief.

NieuwsFilm

meest populair