Algemeen

Lethal Weapon 5?

door FilmTotaal op 07.08.2008 om 23:23 in Algemeen
Hollywood tracking board komt met het bericht dat schrijver Shane Black een nieuw verhaal heeft klaarliggen voor een vijfde Lethal Weapon film. Hij schreef ook het script voor de eerste film. Zonder iemand op de hoogte stellen heeft Shane aan zijn script gewerkt. Er is ondertussen ook contact geweest met producer Joel Silver.

Dit keer staat Riggs (Mel Gibson) op het punt om met pensioen te gaan maar heeft voor zijn laatste zaak nog één keer de hulp van Murtaugh (Danny Glover) nodig (die al geruime tijd met pensioen is). TrackingB.com meldt dat Gibson en Glover wel oren hebben naar een vijfde film maar contracten zijn nog niet getekend.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tuan

Avatar

Opzich wel interesse Smiley face

fokkeyou

Avatar

Laat maar komen! Ik zit wel in de bioscoop.

WizardOfOss

Avatar

Laat me raden wat de tagline gaat worden: "We're too old for this shit!"

raymills84

Avatar

WizardOfOss "Laat me raden wat de tagline gaat worden: "We're too old for this shit!""


We were too old for this shit!!

In Gibson's geval "I'm too pretentious for this shit".

Thiver

Avatar

Ik moet zeggen dat ik het met deze film een stuk meer goed zie komen dan met een vierde Die Hard, een vierde Indiana Jones of een vierde Rambo. Juist omdat de focus in deze serie altijd al lag op het doen van dingen waarvoor je geacht wordt te oud te zijn. Daarbij heeft Shane Black zijn talent nog lang niet verloren, als we zijn script van Kiss Kiss Bang Bang erbij mogen pakken.

MikeyMo

Avatar

Ach Rocky VI, Rambo IV en Indy 4 waren ook succesvol. Ik zie dit ook nog wel goed komen

Ravaged

Avatar

Meen me te herinneren dat Mel Gibson zich te goed voelde voor actiefilms...

Sha

Avatar

Ravaged "Meen me te herinneren dat Mel Gibson zich te goed voelde voor actiefilms..."


Hmm, ik heb de Lethal Weapon films ook altijd meer comedies gevonden... met actie.

Arcanya

Avatar

Lijkt me wel leuk, evenals een nieuwe Beverly Hills Cop. Zat dat laatste er al niet aan te komen?

spock

Avatar

Als hij hierna nu komt met een nieuwe madmax ben ik helemaal tevreden.

Planethugo

Avatar

Laat maar komen, alle 4 vermakelijke films

Biff Tannen

Avatar

Ik zeg laat maar komen al die vervolgen op films uit de jaren 80! Rambo 4 en Rocky 6 waren tof, Indiana Jones 4 iets minder en Die Hard 4 betroefend. Ben benieuwd naar Lethal Weapon 5!

ghossler

Avatar

Biff Tannen "Ik zeg laat maar komen al die vervolgen op films uit de jaren 80! Rambo 4 en Rocky 6 waren tof, Indiana Jones 4 iets minder en Die Hard 4 betroefend. Ben benieuwd naar Lethal Weapon 5!"


lol k vind eigenlijk ook mel te oud is voor een deel 5 maja. who knows.. als het dezelfde humor bevat tusse mel en danny als in de vorige delen vind ik het cool, met een goed verhaal en filmopbouw lijkt mij wel een aardige film... maar ik zie mensen whinen over deel 4 van die hard?.. k vond het echt een leipe film.. het had de moderne jasje van nu, maar tog het keiharde van goodcop/onemanarmy die je ook ziet in de vorige delen van die hard... rambo heb ik niet gezien en wil niet eens zien want volgens mij isie slecht.. (kep op pc staan) en van rocky ben ik nooit fan gweest... dus laatdie ook aan mij ontgaan... indiana was redelijk.. en ook daar vond ik die kerel (naam ff kwijt) te oud voor this shit... and verhaal vond ik... slapjes

NieuwsFilm

meest populair