Algemeen

Superman neemt nieuwe start

door Jeffrey op 23.08.2008 om 17:57 in Algemeen
In een interview met The Wall Street Journal heeft Warner Bros.-voorzitter Jeff Robinov bevestigd dat de filmstudio tabula rasa maakt met de huidige Superman-franchise, en dat het zijn populaire superheld opnieuw zal introduceren. Dat meldt de Amerikaanse filmwebsite Coming Soon.

De volgende Superman-film zal dus niet voortborduren op Bryan Singers Superman Returns uit 2006, een film die volgens Robinov zowel commercieel als qua karakterontwikkeling niet kon bekoren. Er waren nochtans plannen voor een film in 2009 met als werktitel Batman vs. Superman, maar die worden nu opgeborgen tot Superman weer de harten van het publiek heeft veroverd.

Coming Soon gaat ervan uit dat de nieuwe start van Superman gelijkenissen zal vertonen met de reboot die The Hulk twee maanden geleden onderging.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

babba

Avatar

Dan krijgen we dus:

Superman begins

en

The dark flying dude with tight pants and a cape

Queenfan

Avatar

Hilarisch...

en zo.

Qaizer

Avatar

Ik ben niets eens een uitgesproken fan van het superheldengenre, maar Superman Returns vond ik een hele aardige film. Goede rollen, mooie vormgeving, fraaie actiescènes. Ik zeg: Bryan Singer...ga zo door!

thanick

Avatar

Laten we hopen dat deze weer het oude Superman gevoel kan geven...

geertvdheide

Avatar

Superman is als held erg simplistisch vind ik zelf. Hij heeft maar één zwakte (kryptonite), waar het telkens weer op neer komt. En hij heeft zulke extreme krachten, dat ik me er niet meer in kan inleven. Spider-Man en Batman bijvoorbeeld hebben veel meer karakterontwikelling, veel meer zwaktes en zijn dus veel interessanter.

Ik zit dan ook meer te wachten op een derde Batman en een (goede) vierde Spider-Man.

LuCos

Avatar

geertvdheide "Superman is als held erg simplistisch vind ik zelf. Hij heeft maar één zwakte (kryptonite), waar het telkens weer op neer komt. En hij heeft zulke extreme krachten, dat ik me er niet meer in kan inleven. Spider-Man en Batman bijvoorbeeld hebben veel meer karakterontwikelling, veel meer zwaktes en zijn dus veel interessanter.

Ik zit dan ook meer te wachten op een derde Batman en een (goede) vierde Spider-Man."


Ja ik snap wat je bedoeld. Batman en Spider-Man zijn eigenlijk gewoon mensen met een specialiteit gedoe.

abba82

Avatar

Ik vond Superman Returns ook een hele leuke film. Alleen vond ik het jammer dat er iets te weinig actie was. Maar ja we zullen wel zien wat ze er van gaan bakken.

De nieuwe Hulk is nog minder succesvol geweest dan de oude Hulk terwijl iedereen er van overtuigd van was dat de nieuwe Incredible Hulk veel beter zou zijn.

FerryvD

Avatar

Hulk was ook beter, hij heeft alleen minder opgebracht. Veel mensen hadden er waarschijnlijk geen vertrouwen in na het tegenvallende eerste film.

Planethugo

Avatar

Superman vind ik ook zo ongeveer de minst boeiende held. Returns vond ik wel aardig maar heeft me geen fan gemaakt. Dit komt ook een beetje over als 'hey batman deed dat zo goed, weet je wat we gaan het ook zo doen dan zal het wel goed komen'

Mar10

Avatar

Ik denk juist dat ze dit willen doen door het succes van de 2 nieuwe Batmanfilms. Allebei enorm veel karakterontwikkeling.
Returns had dat niet.
De manier van verhaal vertellen van Nolan is lucratief.
Dat willen ze ook met Superman.

Benja11

Avatar

Batman vs superman is echt onzin een gevecht tussen hun slaat nergens op zelfs niet in anime...

mercapto

Avatar

Dan moeten ze hem toch echt een ander pak, andere krachten en een minder theatraal alterego geven. En meer grain en minder saturatie... ;)

Comert.T36

Avatar

Ik vond superman returns echt bagger, ik had niet het superman-gevoel wat ik wel had bij de eerste twee delen

Umbra Orphanus

Avatar

Benja11 "batman vs superman is echt onzin een gevecht tussen hun slaat nergens op zelfs niet in anime..."


Toch vonde ze het thema goed genoeg om er een comics-reeks van te maken...

Jnk18

Avatar

Comert.T36 "ik vond superman returns echt bagger, ik had niet het superman-gevoel wat ik wel had bij de eerste twee delen"


Idd een ook het bad guy story was slecht, ik bedoel lex luthor wil zijn eigen land maken, woohoo ik vond dat zoo cheeesy...

Hopelijk kunnen ze er wat beters van maken dan die aap singer.

Stok

Avatar

Die "aap" Singer had gewoon X-men 3 moeten maken. Had ons 2 matige films bespaard.

Met superman heb ik ook heel weinig.

merijnsa

Avatar

Laten ze eerst maar is een captain america maken met Aaron Eckhart :+

Dukat

Avatar

FerryvD "Hulk was ook beter, hij heeft alleen minder opgebracht. Veel mensen hadden er waarschijnlijk geen vertrouwen in na het tegenvallende eerste film."


The Incredible Hulk heeft het in Amerika beter gedaan dan de vorige Hulk (scheelt maar 1 miljoen). En in sommige landen is het nu pas gaan draaien, dus dat komt ook nog eens bij.

Moarhh88

Avatar

babba "Dan krijgen we dus:

Superman begins

en

The dark flying dude with tight pants and a cape"


lol, ja willen ze daluk ook zon succes haha

nieuwslaatste nieuws

meest populair