Algemeen

Details nieuwe Almodóvar

door Hedwig van Driel op 02.09.2008 om 12:52 in Algemeen
In een bericht waarin gemeld wordt dat Sony Pictures Classics (SPC) het recht om de nieuwste film van Almodóvar, Los Abrazos Rotos/ Broken Embraces, zal distribueren in Amerika, worden ook wat uitgebreidere details over het project gegeven.

Dat Penelope Cruz de hoofdrol speelt wisten we al. De andere drie hoofdrollen worden vervuld door Blanca Portillo (Agustina uit Volver, rechts), Lluis Homar (Sr. Manuel Berenguer uit La Mala Educación) en Jose Luis Gomez. De vier raken verwikkeld in een amour fou met elkaar, dit alles in de stijl van een film noir uit de jaren 50. De film vind deels plaats in Madrid en deels op de Canarische eilanden. De opnames zijn nog bezig.

Er spelen ook veel andere Almodóvar-regulars in de film, o.a. Rossy de Palma (uit o.a. La Flor de mi Secreto), Lola Dueñas (Sole uit Volver, Matilde uit Hable Con Ella), Chuz Lampreave (Volver, Hable Con Ella e.a.) en Kiti Manver (La Flor de mi Secreto).

Ook SPC is een trouwe medewerker van de Spaanse regisseur: dit is al de tiende film van hem die ze uit zullen brengen in de VS.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair