Video

Disaster Movie 5 clips

door Mohamed op 06.09.2008 om 13:11 in Video
Disaster Movie is een parodie op de films en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Zo zie je Wanted, Hellboy, Iron man, Jumper, Amy Winehouse e.a. voorbij komen.

Als je van de films Epic Movie en Meet the Spartans hebt genoten dan ga je zeker heel veel plezier beleven aan Disaster Movie.

Regie: Jason Friedberg & Aaron Seltzer
Cast: Matt Lanter, Carmen Electra, Tony Cox e.a.
NL Release: 18 September 2008

Clip 3, clip 4 en Clip 5

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WiXX

Avatar

Niet grappig

LuCos

Avatar

WiXX "Niet grappig"


Oke dan delen we dus een mening Smiley face

FleM

Avatar

Ha nee niet grappig, net als al die andere crap

abba82

Avatar

Raar altijd dat deze soort films door iedereen wordt afgezeken, maar toch altijd zoveel opbrengt. Heel apart altijd. Mensen die zeiken over zulke films zullen die dan stiekem toch wel heen gaan ahha.

geertvdheide

Avatar

abba82 "Raar altijd dat deze soort films door iedereen wordt afgezeken, maar toch altijd zoveel opbrengt. Heel apart altijd. Mensen die zeiken over zulke films zullen die dan stiekem toch wel heen gaan ahha."


Ik denk dat filmfans collectief spugen op films als dit, terwijl de minder geïnformeerde groep die gewoon een komedie wil zien, dit wel massaal kiest.

Daarnaast hangt het ook af van of je van dit soort simpele humor houdt. Hangt dus ook samen met leeftijd enz.

LuCos

Avatar

geertvdheide "Ik denk dat filmfans collectief spugen op films als dit, terwijl de minder geïnformeerde groep die gewoon een komedie wil zien, dit wel massaal kiest.

Daarnaast hangt het ook af van of je van dit soort simpele humor houdt. Hangt dus ook samen met leeftijd enz."


Ja, ik moet zelf HELAAS bekennen dat ik Superhero Movie heb gezien.
Ik moet zeggen dat ik Scary Movie 1, 2 (en deel 3 ook nog wel) wel leuk vond. Maar daarna vond ik dit soort films gewoon niet meer grappig. Meet the Spartans ga ik nooit kijken en Epic Movie heb ik ooit verplicht (was op een verjaardag) moeten kijken.(nja, je loopt niet zomaar weg bij een verjaardag). Ik was de enige die op de film zat te klagen, dus werd ik weer de bijdehande klootzak volgens hun...

McMurphy

Avatar

:'( meer kan ik er niet van zeggen, wat een hopeloos zooitje en schande voor de filmwereld dat zulke rommel ook nog veel bezoekers trekt :(

Biff Tannen

Avatar

Wel leuk dat de titel de lading dekt! Maar inderdaad raar dat dit soort films zo veel gepromoot worden en andere goede films bijna geen promotie krijgen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair