Video

Role Models trailer

door Matthijs op 16.09.2008 om 13:25 in Video
Regie: David Wain
Cast: Sean William Scott, Paul Rudd e.a.
USA Release: 7 november 20088 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Tijd geleden dat ik een film met SWS heb gezien. Na de vage film met "The Rock" werdt het inderdaad weer tijd dat ie iets met komedie ging doen. Smiley face

Yorginho

Avatar

McLovin!! :E

Lil Bro

Avatar

Papigiulio "Tijd geleden dat ik een film met SWS heb gezien. Na de vage film met "The Rock" werdt het inderdaad weer tijd dat ie iets met komedie ging doen. Smiley face"


The Promotion.. Is ook een goeie van hem. Best kostelijk, leuk weekend vermaak.

LuCos

Avatar

Nou deze lijkt me best nog wel vermakelijkSmiley face

Biff Tannen

Avatar

Paul Rudd is cool, dus deze film ben ik wel benieuwd naar, sowieso zag ik ook nog veel andere "Apetow acteurs" in deze trailer. En de diss in het begin vond ik toch wel behoorlijk hilarisch! Dus ik ben benieuwd! Maar jammer voor die acteur die McLovin speelde, die rol topt hij denk ik nooit meer....

LuCos

Avatar

Biff Tannen " Maar jammer voor die acteur die McLovin speelde, die rol topt hij denk ik nooit meer...."


Ja, ik vrees dat je gelijk hebt. Hoewel ik wel weer denk dat het een goede acteur kan worden! Hij is pas 18/19? Dus hij kan nog altijd door groeien.
Sean William Scott was/is ook enorm bekend om zijn rol in American Pie als de Stifmeister

spacey

Avatar

LuCos "Ja, ik vrees dat je gelijk hebt. Hoewel ik wel weer denk dat het een goede acteur kan worden! Hij is pas 18/19? Dus hij kan nog altijd door groeien.
Sean William Scott was/is ook enorm bekend om zijn rol in American Pie als de Stifmeister"


Maar om nou te zeggen dat SWS is gegroeid vind ik iets te ver gaan. Niet bepaald een goede acteur. Paul Rudd on the other hand weer wel.

LuCos

Avatar

spacey "Maar om nou te zeggen dat SWS is gegroeid vind ik iets te ver gaan. Niet bepaald een goede acteur. Paul Rudd on the other hand weer wel."


Oja nu lees ik mijn bericht terug, maar zo bedoelde ik het niet! Bedoelde meer dat mensen hem (vroeger en nu nog) kennen van American Pie. Maar wel bijna van dat imago af is, vind ik zelf dan...

NieuwsFilm

meest populair