Video

Sex Drive trailer

door Bram de Groot op 16.09.2008 om 20:21 in Video
In Sex Drive onderneemt de 18-jarige maagd Ian een roadtrip om voor het eerst zijn internetscharrel te ontmoeten. Voor, na en met name tijdens de reis komt Ian, samen met zijn vriend, in de nodige problemen terecht. Problemen die ons (de kijkers) op de lachspieren (moeten) werken.

De trailer doet vermoeden dat we te maken hebben met een kruising tussen Road Trip (2000) en Superbad (2007). Hopelijk kan Sex Drive, vanaf 18 oktober in NL te zien, zich meten met deze twee zeer geslaagde komedies over seks, mooie vrouwen én - met een knipoog - vriendschap.

Regie: Sean Anders
Cast: o.a. Josh Zuckerman, Clark Duke, James Marsden, Seth Green, Amanda Crew.
Nederlandse release: 18 oktober 20084 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuCos

Avatar

Nja, het enige nadeel van dit soort films is dat het vaak dezelfde soort grappen zijn. Superbad vond trouwens geniaal (maar pas bij de tweede keer kijken, eerste keer was ik te moe om hem een beetje te volgen)
Maar goedd.. we zullen weer zien Smiley face

R3puls3

Avatar

Hehe, het is wel alvast een leuke trailer!

meanrat

Avatar

Oh ja, Seth Green. Die doet de stem van Chris in Family Guy. Laat hem daar nou maar staan, dat doet ie leuk. Deze film ziet er meer uit als American Pie, dan als de betere komedies met Seth Rogen. Hmmm, maar misschien heeft Green zijn voornaam dit keer wel mee Smiley face

Dyna18

Avatar

Ziet er wel grappig uit. Ik hou wel van dit soort teen-movies. Lekker foute onderbroekenlol.

NieuwsFilm

meest populair