Algemeen

Disaster Movie is de slechtste

door FilmTotaal op 17.09.2008 om 18:42 in Algemeen
Morgen komt de 'onderbroeken-lol' film Disaster Movie te draaien in de Nederlandse bioscoop en daar willen we toch even speciale vermelding van maken. De film heeft namelijk de eerste plek weten te veroveren op de illustere IMDB Bottom 100. Dit is toch absoluut uniek en dus maken wij het de aanrader van de week! Klik hier om te kijken waar die bij jou in de buurt draait.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FleM

Avatar

Toen scary movie uit kwam vond ik dat nog wel klein beetje grappig. Met die film begon het en ik was toen nog jong. Dit lijkt me vreselijk en ik kijk nooit meer zulk soort films. Toch erg dat er elk jaar wel weer 2 van deze films uitkomen.... het loopt blijkbaar dus wel goed.

fokkeyou

Avatar

Hij staat op de eerste plek in de Bottom Top 100, niet op de laatste plek. Ik ben i.i.g. blij dat meer mensen dezelfde mening als ik hebben over dit soort films...

tukkerstein

Avatar

Ik vind het jammer dat weinig mensen deze films niet leuk vinden. Meet the Spartans en vooral Epic Movie vond ik persoonlijk echt niet leuk, maar ik kan het juist waarderen als iemand met argumentatie een film als Epic Movie toch aardig vindt.

Loconut

Avatar

Ik heb m gezien, en die Enchanted-prinses heeft by far de beste humor :P kon er wel bij grinnikken:E

LuCos

Avatar

FleM "Toen scary movie uit kwam vond ik dat nog wel klein beetje grappig. Met die film begon het en ik was toen nog jong. Dit lijkt me vreselijk en ik kijk nooit meer zulk soort films. Toch erg dat er elk jaar wel weer 2 van deze films uitkomen.... het loopt blijkbaar dus wel goed."


Naked Gun is toch zo'n soort film? Maarja, met die "-movie" films begint het denk ik ook allemaal met Scary Movie. (waarvan ik deel 1 nog ook best grappig vond hoor)

Megalomaniac

Avatar

Ach, die hele film wordt natuurlijk zwaar gehyped, hij zal vast wel zakken als meer mensen em gezien hebben. Te belachelijk voor woorden dat Fat Slags van de nr 1 positie is gestoten.

dingdong

Avatar

Hier maak ik geen woorden aan vuil.

D'oh! :|

Diedo

Avatar

Men heeft het over Scary Movie en Naked Gun. Dat is wel hetzelfde genre, maar er is toch echt iets mis met de regisseurs van Disaster Movie, Friedberg en Seltzer. Deze film evenals hun Epic Movie en Meet The Spartans zijn toch echt aanzienlijk slechter dan de oudere generatie Mel Brooks-achtige films. Eigenlijk jammer om die twee en Mel Brooks in één verhaal te noemen.

akketa

Avatar

Mijn tirade over de film staat op het forum! Wat een schande voor het geweldige subgenre "parodie". Mel Brooks en ZAZ zijn top en vrij tijdloos in hun humor. De gedateerdheid spat zo erg van Friedberg en Seltzer dat de film al oud zijn als ze uitkomen.

Ik zet Top Secret nog even op:
"- I'm sorry. I really don't know any german.
- I know a little german......He's sitting over there"

Mayhem

Avatar

fokkeyou "Hij staat op de eerste plek in de Bottom Top 100, niet op de laatste plek. Ik ben i.i.g. blij dat meer mensen dezelfde mening als ik hebben over dit soort films..."


De eerste plek op de Bottom top 100 betekent dus de laagste waardering. Deze film kreeg een gemiddelde waardering van 1.3. Wat een nieuw record betekent ten opzichte van de oude nummer 1 die een gemiddelde waardering kreeg van 1.4

nieuwslaatste nieuws

meest populair