Algemeen

Kung Fu Panda 2 in 2011

door Bram de Groot op 05.10.2008 om 12:32 in Algemeen
Naast dat Kung Fu Panda dit jaar een groot commercieel succes was, werd er ook een zeer verrassende en grappige animatiefilm afgeleverd. Met een tweede deel zal Dreamworks dit vast willen evenaren. Er is al een datum vastgesteld: 3 juni 2011.

Alle stemmen uit de eerste Kung Fu Panda keren terug. Dus we kunnen weer volop genieten van Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross en Ian McShane.

Kung Fu Panda bracht wereldwijd ruim 625 miljoen dollar op. De DVD van Kung Fu Panda is in november te koop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Benja11

Avatar

Tegek echt lachen die film....

fokkeyou

Avatar

Niet echt verassend dat er een vervolg komt. Wel verassend dat Dustin Hoffman terugkeert. Hij heeft in interviews meerdere malen aangegeven dat zijn stemmenwerk voor Kung Fu Panda de meest vreselijke filmervaring was die hij ooit gehad heeft (dus nog erger dan het gescheld van regisseur David O. Russel op de set van I Heart Huckabees).

Jnk18

Avatar

Vond het een leuke film hoor, heb me kapot gelachen en de fight scenes animatie was ook wel leuk!

Netjes dat er een 2e deel komt!

LuCos

Avatar

fokkeyou "Niet echt verassend dat er een vervolg komt. Wel verassend dat Dustin Hoffman terugkeert. Hij heeft in interviews meerdere malen aangegeven dat zijn stemmenwerk voor Kung Fu Panda de meest vreselijke filmervaring was die hij ooit gehad heeft (dus nog erger dan het gescheld van regisseur David O. Russel op de set van I Heart Huckabees)."


Haha, zei hoffman dat? jezus... Is een beroep wat je maar een paar uur in een hokje moet zitten en weer een leuk (jaar/maand?) bedragje binnen krijgt van een gemiddeld persoon.. Natuurlijk doet hij het ook al is het een vreselijke ervaring..

nieuwslaatste nieuws

meest populair