Video

Marley & Me trailer

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 17.10.2008 om 10:01 in Video
Er zijn alle vele films gemaakt met een hond in de hoofdrol. Dit maal wordt de viervoeter (een labrador) bijgestaan door Owen WIlson en Jennifer Aniston. In de film Marley & Me beleven ze gedrieën de nodige 'avonturen'.

De film is geregisseerd door David Frankel (The Devil Wears Prada) en gebaseerd op de autobiografische best-seller van de Amerikaanse journalist John Grogan.

Een kerstrelease in de VS, in Nederland te zien vanaf 5 maart 2009.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rudebox

Avatar

T+) G-A-A-F!!!

Lijkt me onwijs leuke film...

Ayciro

Avatar

Ohhh die moet ik zien.
Ziet er goed uit.
Het boek was ook al zo leuk.

oogsnoepje

Avatar

..maar Bob komt er dus niet in voor? :}

Steve Harwin

Avatar

En Jacob Marley waarschijnlijk ook niet...

LuCos

Avatar

Doet me eigenlijk een beetje denken aan een (volwassene) Beethoven film... Mja, misschien dat ik deze ga zien, maar eerder op dvd dan in de bios

Rudebox

Avatar

Ayciro "Ohhh die moet ik zien.
Ziet er goed uit.
Het boek was ook al zo leuk."


Heyy Ayciro...ik las je reactie, en zag staan...HET BOEK WAS OOK AL ZO LEUK...dus ik gelijk als een gek gaan zoeken...gevonden...gelezen...

...ik deel je mening :Y wat een leuk boek!! Ik hoop dat de film net zo wordt. Aan de cast zou het niet liggen. Vind Owen Wilson en Jennifer Aniston sowieso leuke acteurs T+)

Kom maar op!!!

nieuwslaatste nieuws