Heldenstrijd voor People's Choice

Op de komende People's Choice Awards zullen Batman, Indiana Jones en Iron Man het tegen elkaar opnemen in de categorie Beste Film.

Op de komende People's Choice Awards zullen superhelden Batman en Iron Man en avonturier Indiana Jones het tegen elkaar opnemen in de categorie Beste Film.

De People's Choice Awards worden jaarlijks uitgereikt in de aanloop naar de Oscars. De organisatoren laten zich leiden door de populaire cultuur, en vertolken naar eigen zeggen de mening van het grote publiek.

In de categorie Beste Film zijn dit jaar Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Iron Man en The Dark Knight genomineerd. De Batman-film maakt bovendien ook kans op de prijzen voor Beste Actiefilm en Beste Cast. Ook TDK-hoofdrolspeler Christian Bale is in drie categorieën genomineerd, waaronder die voor Beste Filmduo (samen met Heath Ledger).

Robert Downey Jr., Harrison Ford en Will Smith nemen het tegen elkaar op in de categorie Beste Acteur, terwijl Angelina Jolie, Keira Knightley en Reese Witherspoon mogen uitvechten wie met de prijs voor Beste Actrice gaat lopen.

De People's Choice Awards worden op 7 januari uitgereikt in Los Angeles.



NieuwsFilm

meest populair