Algemeen

Eerste posters Benjamin Button

Bekijk de eerste posters van The Curious Case of Benjamin Button.

door Bram de Groot op 16.11.2008 om 22:36 in Algemeen
In de VS gaat The Curious Case of Benjamin Button deze kerst in premiere. In NL moeten we even langer wachten, namelijk tot 29 januari 2009. Hieronder tref je 3 posters aan van de nieuwe David Fincher. Brad Pitt, Tilda Swinton en Cate Blanchett hebben de hoofdrollen.

In de langverwachte film wordt hoofdpersonage Benjamin Button (Brad Pitt) jonger in plaats van ouder.
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gk1515

Avatar

Volgens mij wordt dit een Masterpiece.
Het gaat een ongelooflijk hoge cijfer halen op imdb en RT.

Ik heb gewoon zo'n gevoel

lykathea

Avatar

Die laatste is zeer goed.

Ravaged

Avatar

Fincher en Pitt opnieuw samen; Hoe zou dat ooit fout kunnen gaan?

Kijk erg uit naar deze film, maar wordt erg apart. Waarschijnlijk eentje waar je hem prachtig vindt, OF je er geen zak aan vindt. Ik gok mezelf in de eerste categorie.

LuCos

Avatar

Ravaged "Fincher en Pitt opnieuw samen; Hoe zou dat ooit fout kunnen gaan?

Kijk erg uit naar deze film, maar wordt erg apart. Waarschijnlijk eentje waar je hem prachtig vindt, OF je er geen zak aan vindt. Ik gok mezelf in de eerste categorie."


Ja dat denk ik ookSmiley face

geertvdheide

Avatar

Mwoa, een goede regisseur en goede acteurs, dat zeker. Maar ik ben nog niet totaal overtuigd van de film. Het idee van "van achter naar voren leven" vind ik nu niet direct het concept van de eeuw. Het zal vast wel een goede film worden, maar ik wacht wel even op de recensies.

De posters vind ik overigens ook niet geweldig. Gewoon de dure acteurs lekker groot erop, en de titel omgekeerd (als link met het idee achter de film). Niet slecht, maar ik wordt niet echt van mijn stoel geblazen eigenlijk.

oogsnoepje

Avatar

Het is in ieder geval stukken origineler dan we tot nu toe in de laatste paar jaar gezien hebben (op het killergras van ene meneer Shyamalan na dan).

En we hebben het hier wel over een film van David Fuckin' Fincher he? Die kerel is al geniaal zonder een woord uit te spreken!

dirty harry

Avatar

Persoonlijk vind ik het concept van oud naar jong best wel een origineel gegeven. Ben dan toch wel benieuwd hoe dit uitgewerkt is ivm interactie met de andere personages en omgeving. Lijkt me best wel boeiend.
Bovendien ben ik wel een liefhebber van Pitt-films. Vindt hem een overtuigend acteur.

NieuwsFilm

meest populair