Nieuwe Nightmare on Elm Street op til

Producenten Brad Fuller en Andrew Form hebben vandaag bevestigd dat de herstart van de 'A Nightmare on Elm Street'-franchise doorgaat.

In een interview met filmwebsite ShockTillYouDrop.com hebben producenten Brad Fuller en Andrew Form vandaag bevestigd dat de herstart van de A Nightmare on Elm Street-franchise doorgaat.

Scenarist Wesley Strick (Arachnophobia, Cape Fear) heeft al een script klaar om de filmreeks rond de in dromen verschijnende seriemoordenaar Freddy Krueger nieuw leven in te blazen. Volgens Brad Fuller wordt het een film in de geest van Friday the 13th: "We willen een schokkende film maken. Het concept is zo angstaanjagend: val niet in slaap of je sterft. Die vent pakt je wanneer je het meest kwetsbaar bent, terwijl je slaapt. Daar houden we van. Dat is het fundament van de film."

De opnames van de film beginnen in de lente, en zullen naar alle verwachting plaatsvinden in de buitenwijken van Chicago. Fuller en Form hopen dat Robert Englund terugkeert als Fred Krueger, maar geven toe dat ze intussen ook op zoek zijn naar een nieuwe kandidaat om de messenhandschoen op te nemen.

"One, two, Freddy's coming for you..."



NieuwsFilm

meest populair