Algemeen

Paul Giamatti in actie-drama Babylon

Paul Giamatti en Anthony Mackie hebben getekend voor een rol in het voor 2009 geplande actie-drama Babylon.

door Jeffrey op 12.12.2008 om 17:51 in Algemeen
Paul Giamatti (Cinderella Man, Sideways) en Anthony Mackie (She Hate Me) hebben getekend voor een rol in Babylon, het voor 2009 geplande actie-drama van de Colombiaanse regisseur Andrés Baiz. Dat meldt Variety.

Mackie zal een Rasta spelen uit het afgelegen gebergte in Jamaica, terwijl Giamatti een Britse minister zal vertolken. Samen proberen ze een twaalfjarig Jamaicaans gettojongetje uit de handen van een groep gangsters te houden.

Stone Douglass en Mickey Barold zullen de film produceren. Het duo is momenteel ook betrokken bij de productie van o.a. The Secret Diary of Adrian Mole en Barry Munday. Het scenario is van de hand van Ian Stone, tweede assistent-regisseur van o.a. Johnny English, Munich en There Will Be Blood.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Denman

Avatar

Heeft dus niks met die Vin Diesel film te maken...

p.s. Mooie site. Even wennen, en het nieuws is ietsje lastiger om te browsen, maar toch een leuke en goede verbetering.

fokkeyou

Avatar

Klinkt interessant. Paul Giamatti weet meestal wel waar hij aan begint en stelt me zelden teleur.

Over de site: De nieuwe look is even wennen, maar oogt rustiger dan de vorige. Goed werk! Ziet er een stuk professioneler uit. Maar waar zijn de voorbeeld-smiley's? Smiley face

Patrick

Avatar

Klik maar op beschikbare opmaak codes naast de knop plaats reactie :Y

Papigiulio

Avatar

Kudos voor de layout, ziet er spikenspan uit. Mee eens met wat Denman zei, nieuws is een stukje lastiger te browsen, maar verder very nice.

Toen ik de naam Babylon las moest ik even denken aan de film met Vin Diesel, dacht namelijk dat het een vervolg zou worden he. Gelukkig niet Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair