Tom Cruise verder in zee met McQuarrie

Valkyrie-coscenarist McQuarrie werkt momenteel aan drie nieuwe projecten waarin Cruise mogelijk telkens de hoofdrol zal spelen.

Christopher McQuarrie, coscenarist en producent van het aankomende Valkyrie, werkt momenteel aan drie nieuwe projecten waarin Tom Cruise mogelijk telkens de hoofdrol zal spelen.

Samen met Mason Alley (tv-serie The Agency) zal McQuarrie het scenario schrijven voor Flying Tigers, een film over een Amerikaanse divisie van vrijwilligers die tijdens de Tweede Wereldoorlog samen met het Chinese leger de Japanners bestreed vóór de Verenigde Staten in de oorlog stapten. Cruise heeft zich nog niet officieel aan het project verbonden.

Daarnaast werkt McQuarrie aan het scenario van het spionagedrama The Tourist, een Hollywood-remake van de Franse thriller Anthony Zimmer uit 2005. Bharat Nalluri (Miss Pettigrew Lives for a Day) zal de film regisseren met Tom Cruise en Charlize Theron in de hoofdrollen.

Samen met de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro zal McQuarrie ook het scenario schrijven voor het eerder aangekondigde The Champions, een film over enkele overheidsagenten die na een vliegtuigongeluk in het Himalayagebergte gered worden door leden van een geavanceerde beschaving.



NieuwsFilm

meest populair