Alice in Wonderland wordt 'unieke hybride'

Volgens acteur Alan Rickman wordt de nieuwe film van Tim Burton een unieke mix van live-action, stop-motion en digitale animatie.

In een interview met Movies Online heeft acteur Alan Rickman verklaard dat Tim Burtons aangekondigde bewerking van Alice in Wonderland helemaal anders zal zijn dan alle films die tot nu toe zijn gemaakt. Volgens Rickman, die zelf de waterpijp rokende Caterpillar zal vertolken, wordt het een unieke hybride film: een versmelting van live-action, stop-motion, en digitale animatie gebaseerd op bewegingsregistratie.

Rickman: "Het is erg complex, en ik denk dat de drie [technieken] nooit eerder samen zijn gebruikt. Ik zal dus naast een live-action Alice te zien zijn, [maar] zelf ben ik een constructie." In het entertainmentmagazine Buzzine voegde de acteur er nog aan toe dat hij de eerste fase al heeft afgerond: "Ze hebben mijn stem opgenomen terwijl ik mijn tekst nogal slecht voorlas. In een volgende fase zullen ze daar een animatie van maken, waarop ik de tekst opnieuw zal inspreken."



NieuwsFilm

meest populair