Cast Scott Pilgrim vs. the World uitgebreid

Kieran Culkin, Aubrey Plaza, Ellen Wong en Chris Evans zullen een rol spelen in de nieuwe film van Shaun of the Dead-regisseur Edgar Wright.

De cast van Scott Pilgrim vs. the World is deze week uitgebreid met vier nieuwe acteurs. In de nieuwe film van regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), die omgeschreven wordt als een avontuurlijke komedie, moet het titelpersonage de zeven snode ex-vriendjes van zijn liefje verslaan om haar hart te kunnen veroveren.

Kieran Culkin (Igby Goes Down) zal Wallace Wells vertolken, de homoseksuele ex-kamergenoot van Pilgrim. Aubrey Plaza (aankomende Funny People) is gecast als Julie Powers, het vervelende vriendinnetje van Stephen Stills, de zanger van Scotts band Sex Bob-omb. Ellen Wong speelt dan weer Knives Chau, een Chinees schoolmeisje dat Pilgrim stalkt. Chris Evans (Fantastic Four) kruipt wellicht in de huid van skateboarder Lucas Lee, één van Ramona's ex-vriendjes.

De hoofdrollen waren eerder al toegekend aan Michael Cera (Scott Pilgrim) en Mary Elizabeth Winstead (Ramona V. Flowers). De opnames van de films starten in maart in de Canadese stad Toronto.



NieuwsFilm

meest populair