Algemeen

The Love Guru grote 'favoriet' Razzie Awards

De Golden Raspberry Award Foundation heeft de nominaties bekendgemaakt voor de Razzie Awards. The Love Guru is de grote 'favoriet'.

door Jeffrey op 21.01.2009 om 18:07 in Algemeen
De Golden Raspberry Award Foundation heeft de nominaties bekendgemaakt voor de Razzie Awards, de filmprijzen voor de slechtste uitvoeringen van het jaar. The Love Guru, een romantische komedie met Mike Myers in de hoofdrol, is met zeven nominaties de grote 'favoriet'.

The Love Guru is onder meer genomineerd in de categorieën Slechtste Film, Slechtste Acteur (Mike Meyers) en Slechtste Actrice (Jessica Alba). De andere genomineerden voor Slechtste Film zijn The Hottie & the Nottie, Disaster Movie, Meet the Spartans, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, en The Happening. Al Pacino is verrassend twee keer genomineerd in de categorie Slechtste Acteur (voor 88 Minutes en Righteous Kill). Paris Hilton is één van de grote favorieten voor de Razzie voor Slechtste Actrice. De volledige lijst van genomineerden vind je hier.

De Razzies worden overhandigd op 21 februari, de avond voor de Oscar-uitreiking.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lykathea

Avatar

Jammer dat ze nog altijd mensen moeten nomineren die er totaal niet tussen horen, om maar wat aandacht te genereren. - Al Pacino mag makkelijk op het lijstje staan van meest teleurstellende acteurs van het jaar, maar gaat toch heel gauw een eind fietsen als je denkt dat hij echt bij de slechtste vijf acteurs van het jaar hoort.

Ik dacht dat de Razzies nu wel bekend genoeg waren, jammer hoor.

Mark

Avatar

Hoe kunnen ze nou weer Disaster Movie nomineren voor slechtste film?!?!? Gewoon dat stuk met die Chipmunks is fucking geniaal!!!

Roi

Avatar

Het is een flauwe film, maar ik heb me er mee vermaakt hoor!

Planethugo

Avatar

Disaster movie heb ik na een kwartiertje afgezet, normaal kan ik zulke films wel redelijk pruimen maar deze was ook gewoon niet grappig, origineel of wat dan ook.

en wat Lykathea zegt klopt helemaal

dannyB

Avatar

Hetzelfde geldt voor The Happening. Een tegenvaller ok, maar bij de 5 slechtste films?:S

lykathea

Avatar

Inderdaad, The Happening is ook een van die absurde nominaties.

Trouwens, ben met moeite achter die hele lijst gekomen, alles wat met de Razzies te maken heeft lijkt momenteel compleet offline te zijn.

Hier de lijst : http://www.empireonline.com/forum/tm.asp?m=2175313

Ze zetten hun fascinatie voor Stallone vrolijk door, die man wordt elk jaar dat 'ie actief is wel 4 keer genomineerd, zo ook dit jaar.

Papigiulio

Avatar

Hmm ik heb me anders goed vermaakt met The love Guru TM.
Ok hij was dan niet super, maar een razzie? TM
hehe

Thiver

Avatar

Leuk, die ene nomatie voor Career Achievement. :D

patrob

Avatar

Het lijkt me, dat het een nek aan nekrace wordt tussen Disaster movie en Meet the Spartans voor slechtste film.

NieuwsFilm

meest populair