Algemeen

Nog veel meer posters

The Spirit, Monsters vs Aliens, Che, Obsessed, Friday The 13th en nog veel meer

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Mark op 24.01.2009 om 17:09 in Algemeen
Het is weer tijd voor een poster update! Klik op de posters voor een nog groter beeld.
Een 5.2 op IMDB en volgens de fanboys is dit nu al het meest verkrachtte film van 2009. Het verhaal van Frank Miller (Sin City) zou met de over the top humor de plank compleet misslaan en totaal niet grappig zijn. Het verhaal gaat over een mustang hengst in het Wilde Westen wordt getemd en bij de cavalarie terecht komt. Huh?! Nee, het volgt detective Danny Colt die zijn eigen dood in scène zet en als de gemaskerde held The Spirit terugkomt om de misdaad te bestrijden in Central City. Met Samuel L. Jackson als Octopus nazi badguy killer dude.
Trailer | Meer info | Vanaf 26 februari in de biosTwee sheets van Che: Part One en Two, de biopic over Che Guevara (Benicio Del Toro) die met zijn leger van ballingen het regime van dictator Fulgencio Batista omver probeert te werpen.
Trailer | Part One info - Part Two info | 26 Maart in de bios


Twee teaser posters van Friday The 13th. In deze re-make gaat het weer helemaal mis rond Camp Crystal Lake wanneer een stel gasten de dichtgetimmerde gebouwen ingaan en denken rustig te gaan camperen. Ja, mooi niet dus want ultimate badguy Jason Voorhees gaat ze allemaal vermoorden!
Trailer | Meer info | Vanaf Donderdag 12 FebruariDrie karakter posters van Monsters vs Aliens, het hommage van Dreamworks aan monsterfilms van de jaren '50. Je ziet B.O.B. (Seth Rogen, Ginormica (Reese Witherspoon en Will Arnett als The Missing Link. Zij zijn 3 van de 6 monsters die het Amerikaanse leger als wapen inzet tegen een invasie van buitenaardse robots.
Trailer | Meer info | 2 April in de bios
De Franse actiefilm van Luke Besson (The Transporter) heeft ook drie nieuwe posters. B13 - Ultimatum is het vervolg van Banlieue 13 (District 13) uit 2004. Het futuristische verhaal speelt zich af in Parijs dat de ergste getto's heeft ommuurd om de criminaliteit te beperken. Het enige stuk waar nog geen muur omheen staat is wijk 13, maar dat gaat ook niet gebeuren want de Franse overheid besluit dat stuk plat te bombarderen. Als de bewoners daar achterkomen komen ze in actie, en dan breekt de pleuris pas echt uit. Check die trailer!
Trailer | Meer info | Release onbekend


Beyoncé Knowles in een Fatal Attraction-achtige thriller waar ze de vrouw speelt van een man die vreemdgaat met een stagiaire (Ali Larter uit Heroes). Er ontstaat een kat-en-muisspel wanneer de stagiaire haar prooi niet zomaar terug laat gaan naar zijn vrouw.
Trailer | Meer info | Vanaf 28 mei 2009Dan twee posters van Notorious, de biopic over Christopher Wallace, alias Notorious B.I.G. Deze rapper uit Brooklyn groeide uit tot een van de belangrijkste figuren in de hiphop-scene van de Amerikaanse Oostkust. Hij kreeg helaas ruzie met rappers van de Eastcoast en uiteindelijk schoot een gaylord fan van 2Pac hem dood. Uh, and if you don't know, now you know, nigga, uh.
Trailer | Meer info | 16 April in de bios


Met een 8 op IMDB lijkt dit romantische drama net zo goed te zijn als deze twee internationale posters doen vermoeden. De film speelt zich af na WWII en gaat over Ralph Fiennes die een oude liefde (Kate Winslet) tegenkomt. Ze beginnen weer een nieuwe relatie alleen komt hij erachter dat zij een verschikkelijk geheim heeft dat het leven van beiden zal veranderen.
Trailer | Meer info | 2 April in de bios


Steet Fighter: Legend of Chun-Li gaat over Kirstin Kreuk die een extreem mooie Chinese agente is die al haar verdachten moeiteloos arresteert door haar snelle kung-fu moves. Als ze een missie krijgt om meester-moordenaar Gen te vinden begint een lange en moeilijke reis. Met o.a. Michael Clarke Duncan (The Green Mile) en Moon Bloodgold, ook lekker.
Trailer | Meer info | 19 Maart in de biosEn bij het zien van deze Duitse poster brak gisteren totale chaos uit op de redactie van FilmTotaal. Er braken gevechten uit onder werknemers over wie deze film aan de database toe mocht voegen. Anderen ontdeden zich van hun kleding, klommen op hun bureau en probeerden het prinsesje op de poster uit te beelden. Je snapt dat toen we al het bloed, afgebroken tanden en vieze onderbroeken tussen de apparatuur hadden opgeruimd de werkdag allang voorbij was en de film dus nog niet in de database stond. In ieder geval tot Maandag zal je het dus moeten doen met de poster en
deze trailer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PKP

Avatar

The Spirit lijkt me anders best wel interessant, ondanks de 'kritiek' die ik onder de poster lees.

RAVEN[NL]

Avatar

Banlieue 13: ultimatum WHOAH!!! Deel 1 was te gek iig.

Chrischzz

Avatar

Mijn dochter gaat anders heel erg blij zijn met Lillifee hoor..


Enneh.. die poster ziet er trouwens een stuk leuker uit dan de meeste anderen hier getoond..

Decepticon

Avatar

RAVEN[NL "]Banlieue 13: ultimatum WHOAH!!! Deel 1 was te gek iig."
Helemaal juist,wooohooo!!!!Ziet er geweldig uit,net zoals deel 1,die is ook erg gaaf!

nieuwslaatste nieuws

meest populair