Algemeen

Drew Barrymore klaar voor Charlie's Angels 3

Tijdens een promotour voor He's Just Not That Into You heeft de actrice aangegeven dat ze klaar is voor een derde film in de Charlie's Angels-reeks.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 24.01.2009 om 18:14 in Algemeen
In een gesprek met E! Online heeft Drew Barrymore aangegeven dat ze klaar is voor een derde film in de Charlie's Angels-reeks. Tijdens een promotietour voor haar nieuwe film He's Just Not That Into You verklaarde ze: "I'm so into it - Charlie's Angels III!".

"Het begint te lopen," zei Nancy Juvonen van Barrymore's productiemaatschappij Flower Films. "Het komt aan de oppervlakte."
"Het is lastig om de films te maken, maar ze zijn leuk," liet Barrymore zich nog ontvallen.

In de eerste twee films, geregisseerd door McG, was Barrymore te zien aan de zijde van Cameron Diaz en Lucy Liu. Het gerucht doet de ronde dat "er met ideeën wordt gespeeld, zoals de mogelijke introductie van een vierde Angel". Aangezien Demi Moore de booswicht speelde in de tweede film, zal de slechterik in Charlie's Angels 3 naar alle verwachting opnieuw een man zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

En ik ben er nog niet klaar voor (na CA2 gezien te hebben :r).

RAVEN[NL]

Avatar

Ik ben er ook klaar voor, niet dat ze dat aan me vroegen, maar toch.

nieuwslaatste nieuws