Algemeen

Duff & Zegers worden Bonnie & Clyde

Hollywood prinses Hillary Duff en talent Kevin Zegers gaan het bekendste misdaadstel spelen in The Story of Bonnie and Clyde.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 27.01.2009 om 12:44 in Algemeen
The Story of Bonnie and Clyde van regisseur Tonya S. Holly wordt geen remake van het hooggewaardeerde Bonnie and Clyde (1967) met Faye Dunaway en Warren Beatty. Hilary Duff (Cheaper by the Dozen) en Kevin Zegers (Dawn of the Dead, 2004) moeten met een nieuwe insteek nieuw leven blazen in het verhaal over 's werelds meest bekende misdaadstel uit de jaren '30.

Het Amerikaanse duo Bonnie Parker en Clyde Barrow werd als bankrovers wereldberoemd. Hun roadtrip vol van overvallen en geweld eindigde op 23 mei 1934 in een dodelijke hinderlaag van de politie. De filmversie uit 1967 werd genomineerd voor 10 Oscars (waaronder beste regie, film, acteur en actrice) en won uiteindelijk de felbegeerde beeldjes voor beste actrice in een bijrol en beste cinematografie.

The Story of Bonnie and Clyde moet in 2010 in de bioscoop draaien.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

Wat een simpele reacties weer over die Hillary Duff. Niet dat ik een groot fan ben maar kunnen deze mensen ook hun ondoordachte meningen ook even onderbouwen? Net alsof een (kind)ster zich niet kan doorontwikkelen... En heeft ook nog de juiste uiterlijke kenmerken naar mijn mening :9

http://en.wikipedia.org/wiki/Bonnie_and_Clyde

Mark

Avatar

Hilary Duff is de nieuwe Demi Moore!! Coole film, alleen jammer dat ik al weet hoe die afloopt, maar ze kunnen altijd nog een prequel maken.

wutNOU

Avatar

Niks tegen Duff maar ze ziet er nou eenmaal onschuldig uit, of ze dat is of niet. En Bonnie was dat absoluut niet. Natural Born Killers zal ht niet worden.

Megalomaniac

Avatar

Ik gok van niet aangezien mevrouw Duff behoorlijk opgegroeid is. Ik sta hier niet negatief tegenover.

jazzthieve

Avatar

Hilary Duff?? Een Disney Bonnie & Clyde dan zeker?

__RIK__

Avatar

Kan wel wat voor mijn zusje zijn... Hill. duff

nieuwslaatste nieuws