DVD-releases week 7

Met o.a Hellboy II: The Golden Army en Disaster Movie (die ook echt een disaster is geworden).

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Daisy (2006)


Hye-young woont in Amsterdam waar ze schildert als straatartieste. Elke namiddag krijgt ze bloemen thuisbezorgd van een onbekende aanbidder. Die maakt zich niet kenbaar omdat hij haar onbezorgde bestaan onverenigbaar vindt met zijn bendeleven in een Chinese gang en hij bewondert haar van op een afstand. Dat wordt omgegooid als Jeong Woo, een detective, tijdens een internationale missie met bloemen op de markt verschijnt. Hye-young denkt dat hij de geheime aanbidder is en de detective speelt mee omdat het zijn opdracht ten goede komt. Het bendelid raakt gefrustreerd door de plotselinge belager en er ontspint zich een gevaarlijke driehoek van liefde en geweld.
Bekijk de afbeelding

Hellboy II: The Golden Army (2008)


Als een oude wapenstilstand tussen de mensheid en het onzichtbare magische rijk wordt geschonden, dreigt de hel op aarde uit te breken. Een meedogenloze leider van zowel de wereld boven als beneden trotseert zijn afkomst en wekt een onstuitbaar leger wezens tot leven. De moedigste en hardste superheld van de wereld moet het opnemen tegen deze genadeloze dictator en zijn brute rovers. Ja, hij is gewelddadig. Ja, hij heeft ook horens. En ja, hij wordt soms verkeerd begrepen. Maar als er een klus geklaard moet worden, moet je wel bij Hellboy zijn. Met zijn team van het Bureau voor Paranormale Research en Defensie, z'n pyrokinetische vriendin Liz, de empatische vismens Abe en protoplasma-mysticus Johann reist het team van het BPRD heen en weer tussen de oppervlakte en de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. En Hellboy, met beide werelden bekend maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.
Bekijk de afbeelding

Elegy (2008)


Het leven van de gevierde hoogleraar David Kepesh wordt danig op zijn kop gezet als hij een passionele romance begint met de mooie studente Consuela . Hij twijfelt er niet aan dat hun relatie vooral seksueel en vluchtig van aard is, maar toch transformeert hij na een leven lang overtuigd vrijgezel te zijn geweest in een jaloerse, bezitterige man. Of is dit nu echte liefde?
Bekijk de afbeelding

Boarding Gate (2007)


Sandra, een Italiaanse vrouw, woont in Londen en heeft een gepassioneerde relatie met Rennberg, een voormalige topman uit de financiele wereld. Ze heeft echter ook een tweede relatie, met een huurmoordenaar die als opdracht heeft Rennberg te vermoorden. De vrouw van deze moordenaar blijkt de opdrachtgeefster.
Bekijk de afbeelding

Disaster Movie (2008)


Een hele nacht lang wordt een stel nietsvermoedende twintigers overvallen door een bombardement aan natuurrampen en andere catastrofes..
Bekijk de afbeelding

Zeven van Daran, de strijd om Pareo Rots, De (2008)


DE STRIJD OM PAREO ROTS is gebaseerd op de legende van 'DE ZEVEN VAN DARAN' waarin zeven magische dieren (wit van kleur) al sinds het begin der tijden waken over de balans tussen goed en kwaad op onze aarde. Als deze balans verstoort dreigt te raken vragen ze hulp aan een kind met een 'puur hart'. Het
verhaal begint in Afrika, wanneer de elfjarige Jimmy op een dag besluit om te voet van school naar huis te keren en op een lokale markt een kleine witte giraf ontdekt die hem toespreekt. Wat dan volgt, is een uitermate spannend avontuur waarbij Jimmy, geholpen door het arme straatmeisje Charita en de magische giraf 'Seraf' het land doorkruisen om een aankomende stammenoorlog te stoppen, terwijl ze op de hielen worden gezeten door een wat onhandig stropersduo, die de witte giraf willen vangen.
Bekijk de afbeelding

Amazing Grace (2006)


AMAZING GRACE vertelt het waargebeurde verhaal van de Britse William Wilberforce en zijn strijd tegen de slavernij in het Engeland van de negentiende eeuw. In een periode waarin slavernij werd geaccepteerd en als noodzaak voor een goed lopende economie werd gezien, waren het Wilberforce en zijn vrienden die zich durfden uit te spreken tegen dit onrecht. Het gevecht was lang en moeizaam, maar zorgde voor een keerpunt in de Britse geschiedenis en de vrijheid voor velen.
Bekijk de afbeelding

College Road Trip (2008)


Chief James Porter (Martin Lawrence) is de overbezorgde vader van overijverige student Melanie Porter (Raven-Symoné). Wanneer Melanie besluit het hele land rond te touren op zoek naar de perfecte universiteit, kan haar vader haar niet alleen laten gaan. En dus besluit hij haar te vergezellen tijdens haar zoektocht.
Bekijk de afbeelding

Hell Ride (2008)


De agressieve Pistolero gaat samen met z'n broer The Gent en Comanche de weg op om de dood van Pistolero's oude vrouw Cherokee Kisum te wreken op de 666ers, een rivaliserende motorbende.
Bekijk de afbeelding

Rogue (2007)


Een Amerikaanse schrijver reist door de outback in Australie en sluit zich aan bij een groep jongeren die het Kakadu National Park willen ontdekken. Wat ze daar ontdekken is geen pretje; er zit namelijk een zeer bloeddorstige krokodil die het gemunt heeft op de groep mensen.
Bekijk de afbeelding

Dororo (2007)


De film speelt af in de Sengoku periode. Achtenveertig angstaanjagende, machtige majins ontdekken de geboorte van een krachtige mens. Ze geloven dat deze in de toekomst een krachtige demonenvernietiger zal worden. Ze gaan naar de vader van het nog ongeboren kindje en vragen hem achtenveertig lichaamsdelen van het kindje te verwijderen. Hij doet dit, nadat hem onverslaanbaarheid is beloofd in zware tijden. Vervolgens laat hij hem achter bij een rivier. Het kindje wordt meegenomen door Jukai. Jukai voedt hem op als een normale jongen. Toch houdt hij nog magische krachten over. Ondanks dat zijn ogen, mond en oren zijn verwijderd, kan hij nog zien, praten en horen. Toch wil hij wraak op de achtenveertig majins als hij volwassen is. Hij wordt bijgestaan door Dororo, de grootste dief uit Japan.
Bekijk de afbeelding

Blue State (2007)


De jonge Democratische campagnevoerder John (Breckin Meyer) dreigt naar Canada te verhuizen als George Bush voor de tweede keer als president wordt verkozen. Bush wordt herkozen, en John komt zijn belofte na en vertrekt naar Canada. In zijn nieuwe vaderland vindt hij de liefde van zijn leven.
Bekijk de afbeelding

Geomeun jip (2007)

Regie: Terra Shin

Verzekeringsagent Jun-oh krijgt op een dag een telefoontje van een vrouw die wil weten of de verzekering uitkeert bij zelfmoord. Enkele dagen later wordt Jun-oh uitgenodigd om persoonlijk bij een verzekerde op huisbezoek te komen. Jun-oh wordt daar ontvangen door een humeurige man, die Jun-oh vraagt door te lopen naar de kamer van zijn zoon. Wanneer de deur wordt geopend ziet hij de zoon dood aan een touw hangen. De volgende dag komt de vader bij Jun-oh op kantoor en vraagt naar het verzekeringsgeld. Jun-oh vindt het verdacht en vertraagt de boel met de opmerking dat eerst het rapport van de lijkschouwer ontvangen moet zijn. De vader blijft enkele dagen achter elkaar informeren naar de status tot Jun-oh het genoeg vindt en besluit het verzekeringsgeld uit te keren om van de man af te komen en de zaak af te sluiten.
Bekijk de afbeelding

Volkodav iz roda Serykh Psov (2007)


Hij was gedoemd te sterven, maar kreeg het voor elkaar te overleven, nu is zijn missie om wraak te nemen voor het uitroeien van zijn stam. Hij is de grote krijger die zichzelf Volkodav noemt, en is de laatste man van de stam van Serie Psi (Grijze honden). Ontsnapt aan de dood is zijn taak nu om Zhadoba te doden, degene die verantwoordelijk is voor het lot van de Serie Psi.
Bekijk de afbeelding

A Perfect Day (2005)


24 uur uit het leven van een jongeman die lijdt onder zijn narcolepsie, en onder de verdwijning van zijn vader vijftien jaar geleden in de hoogtijdagen van de burgeroolog in Beiroet, maar misschien het meest onder het feit dat zijn vriendin het uit heeft gemaakt. Sfeervol portret van een familie en een stad die verder wil na het verwerken van traumatische jaren.
Bekijk de afbeelding

Picture This (2008)


Mandy Gilbert is een verlegen buitenbeentje. Toch weet ze de aandacht te krijgen van Drew Patterson, de meest populaire jongen van de school. Hij vraagt haar mee uit naar het schoolbal en ze kan haar geluk niet op. Problemen ontstaan als Mandy's overbeschermende vader haar geen toestemming geeft om met hem uit te gaan en Drew's ex-vriendin weer in beeld komt.
Bekijk de afbeelding

Against the Dark (2009)


Meester in het zwaardvechten Tao (Steven Seagal) is de leider van een speciaal team, die op een zeer bloederige missie gaat. Hun doel? Vampiers. Er is een virus uitgebroken in een ziekenhuis en door dit virus zijn bijna alle patiënten geïnfecteerd geraakt. Ze veranderen in bloeddorstige vampiers. Tao en zijn team zijn de enige hoop van de overlevenden en hij weet dat de enige manier om dit op te lossen is om de vampiers om te brengen.



NieuwsFilm

meest populair