Bioscoop releases week 9

Met deze week o.a Rachel Getting Married, Traitor en Il Divo.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Traitor (2008)


Wanneer de recht naar het doel werkende FBI-agent Roy Clayton de leiding neemt in een onderzoek naar internationale samenzweringen, lijken alle sporen naar de voormalige U.S. Special Operations-officier Samir Horn te leiden. Het 'inter-agency task force' kijkt in deze zaak uit naar een ontmoeting met Carter, een veteraan van de CIA die blijkbaar zijn eigen agenda heeft en naar Max Archer, een bevriende FBI-agent. De 'task force' linkt Horn met een gevangenisontsnapping in Jemen, een bomaanslag in Nice en een overval in Londen. Geobsedeerd door het vinden van de waarheid, zoekt Clayton Horn over de hele wereld en dit terwijl de illustere en onvatbare ex-CIAer zich dieper en dieper ingraaft in een wereld van schaduwen en intriges.
Bekijk de afbeelding

Premier jour du reste de ta vie, Le (2008)


Marie-Jeanne en Robert Duval hebben drie kinderen: Albert, Raphaël en Fleur. Het portret van hun gezin wordt geschetst over een twaalftal jaar, door vijf bijzondere dagen heen. De film toont vijf beslissende dagen in het leven van een gezin van vijf personen, vijf dagen die belangrijker zijn dan de andere en waarbij de volgende dag niets nog hetzelfde zal zijn.
Bekijk de afbeelding

Ofrivilliga, De (2008)


Het is bijna zomer in Zweden en voor sommige mensen is dit het startschot om zich vreemd te gedragen. Leffe steelt graag de show bij zijn vrienden met gore spelletjes, zeker wanneer hij dronken is. Een lagere school lerares weet niet waar de lijn te trekken: ze moet perse haar collega's ook de les lezen. Twee pubermeisjes poseren voor de webcamera om sexy foto's te nemen en willen oeverloos veel gaan drinken. Een buschauffeur wil zijn gezag laten gelden aan de passagiers na een onschuldig incident. Villmar's zijn verjaardagsfeest loopt na een vuurwerk incident uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Divo, Il (2008)


Portret van Giulio Andreotti. Hij was de Alfa en Omega van de Italiaanse politiek. Onbereikbaar, raadselachtig, verbergt hij zich achter een berekende schijn van normaliteit. Hij was zeven maal minister-president, 25 maal minister en hij zette alle middelen in om te voorkomen dat het communisme aan de macht zou komen in Italië. Hij was een man die voor meer dan een halve eeuw het lot van Italië in zijn handen hield, tot de verontrustende beschuldigingen van betrokkenheid met de maffia blijven aanhouden.
Bekijk de afbeelding

Rachel Getting Married (2008)


Kym (Anne Hathaway) is een ex-model die de afgelopen tien jaar veel drugsproblemen heeft gehad en geregeld in een afkickcentrum heeft gezeten. Als ze uitgenodigd wordt op het trouwfeest van haar zus wordt ze weer herenigd met haar familie die haar met gemengde gevoelens ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair