Bioscoop releases week 10

Met deze week o.a Watchmen en Marley & Me.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Watchmen (2009)


In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.
Bekijk de afbeelding

Marley & Me (2008)


John Grogan werkt als columnist voor een krant, die samen met zijn vrouw Jennifer op een dag een hond genaamd Marley adopteert. Ze houden de labrador enkel om een idee te krijgen hoe het is om ouders te zijn. Marley blijkt echter hyperactief te zijn en moet zelfs naar een speciale gehoorzaamheidsschool gestuurd worden. John en Jennifer worden alleen nog maar banger voor het ouderschap. Het komt dan ook als een schok aan wanneer Jennifer zwanger blijkt te zijn.
Bekijk de afbeelding

Stella (2008)


Stella Vlaminck groeit op in een café in Parijs. Ze is het kneusje van de klas, maar dank zij de invloed van Gladys, dochter van Argentijnse immigranten, wordt ze zich bewust van haar eigenwaarde. Maar of volwassenen daar respect voor hebben?
Bekijk de afbeelding

Rumba (2008)


Fiona en Dom zijn leraren in een kleine school op het platteland. Ze zijn erg verliefd op elkaar en delen een gemeenschappelijke passie voor latinodansen. Tijdens het weekend gaan ze alle plaatselijke danswedstrijden af. Hun huis staat vol trofees die ze bij elkaar hebben gewonnen. Op een nacht, op de terugweg van een danswedstrijd, moeten ze onverwacht een man ontwijken die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hun auto knalt tegen een muur aan... en hun leven wordt plots overhoop gehaald.
Bekijk de afbeelding

Winterstilte (2008)

Regie: Sonja Wyss

In een ingesneeuwde blokhut leven een weduwe en haar vier volwassen dochters met hun verlangens naar liefde en intimiteit. Het sterke katholieke geloof en een al jaren durende rouwfase dwingen hen tot een leven van kuisheid. Geheimzinnige hertmannen brengen verandering in hun bestaan.



NieuwsFilm

meest populair